samuel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 phpbb installde kaldım. database name hata weriyor! Hata =====>phpBB : Critical Error Could not connect to the database YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 config.php ayarlarini dogru yaptigindan emin ol.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 config.php phpbb de yoktur o vbulletinde database error verdiğine göre mysql ayarlarını yanlış yazdın.detaylı bilgiyi detaylı sitelerde bulabilirsin.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaşım database isim , user veya pass ini yanlış yazmış olabilirsin ona dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Baggio, 03 Şubat 2005 20:43 tarihinde demiş ki: config.php ayarlarini dogru yaptigindan emin ol. said: vav_heroin, 03 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki: config.php phpbb de yoktur o vbulletinde database error verdiğine göre mysql ayarlarını yanlış yazdın.detaylı bilgiyi detaylı sitelerde bulabilirsin. phpBB 2.0.11 sürümünde config.php vardır. Could not connect to the database 1. si php kurulumunda database ismini config.php den dogru girmemiş gibi görünüyorsun oda ne dersen db oluşturmamışsın demektir.[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: vav_heroin, 03 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki: config.php phpbb de yoktur o vbulletinde database error verdiğine göre mysql ayarlarını yanlış yazdın.detaylı bilgiyi detaylı sitelerde bulabilirsin. config.php benim bildiğim bütün sürümlerde var (2.0.6 dan 2.0.11 e kadar hepsini kullandım) bu arada arkadaşın sorusu şu ; database e bağlanmak için yazdığı kullanıcı adı yada şifre hatalı yada kortada bir database yok :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hayır config var hatta onu yenilemeden forum kurulumu tamamlanmaz baggionun dediği config ayarlarını yanlış yapmışsın öyle birşey yok config ayarını siz yapmıyorsunuz phpbb kendi yapıyor bunu belirtiyorum onun dışında configsiz forum olmaz![signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: vav_heroin, 03 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki: config.php phpbb de yoktur o vbulletinde database error verdiğine göre mysql ayarlarını yanlış yazdın.Config.php vardir phpBB'nin bugune kadar kullandigim her versionunda. UO Shardin icin -muhtemelen hayatinda ilk defa- phpBB kurarken mysql bilgilerini oraya yazmissindir buyuk ihtimal, onun mantigi da sudur; bir sonraki stepde ya config.php'yi download edip servera kendin koyarsin, ya da server izinlerin elveriyorsa phpBB install scripti dosyayi oraya kendisi koyar. Kurulu haline gidip bakarsan gorursun ki orada config.php hala vardir. Herkes bildigi konularda yorum yapar ve/veya ahkam keserse daha iyi yardim sunabiliriz soru soranlara.. Tesekkurler.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: vav_heroin, 03 Şubat 2005 23:16 tarihinde demiş ki: config ayarını siz yapmıyorsunuz phpbb kendi yapıyorMysql database'i kendin yaratirsin, daha sonra o database'in adini, kullanici adini ve sifresini config.php'de (veya demin acikladigim mantikla phpBB install scriptinde) tanitirsin foruma, ondan sonra da onu kullanir. Henuz senin hosting mysql ayarlarini algilayip, kafasina gore database kullanmayi basaran bir forum yazilmadi sanirim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 istemeyerekte olsa baggionun sölediklerine katılıyorum db ni kendin yaratırsın ve config.php ten dbname kısmına onun adını yazarsın :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Benim söylediklerimden farksız şeyler bunlar , sayın baggio ilk yazınızda sanki config ayarları yanlış yapılmış şekli kafamızda uyanıyor.Fakat yanlış bir hitap phpbb de config ayarları database e göre otomatik ayarlanır bunu php kendi ayarlar.Yani manual config ayarları yapılmasının bir anlamı yok kurulumda. Config yok demiyorum zaten bunu anlatmaya çalıştım ama burda bir laf yarışı ortaya çıktı.Kimse burda ah php sokarım ah config sokarım şeklinde birşey yapmıyor arkadaşın sorusunu en uygun ve kullanılır şekilde yardımsever bir şekilde yanıtlıyoruz amaç ortak değilmi?Ayrıca sırf ultima için phpbb kurmuşsundur derken biraz daha profesyonel davranalım...[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverDown Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Söyledikleriniz aynı hesaba geliyor zaten baggio biraz daha profesyonel davransa böyle saçma uzamaz phpbb zor birşey değil ki ilk yazıda config manuel ayarlanıyor gibi bir sonuç çıkıyor yani amatör biri anlamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 $dbhost = "localhost"; $dbuname = "root"; $dbpass = ""; $dbname = "nuke"; dbuname simdi http://localhost/mysql/ yazıyoruz db ni olustur. dbuname= yazdıgın ismi oraya ekle @: ayrıca kafanız karısmasın klasik bir baggio sorunsalı anlatıklarından kendi bile anlamayan bir vaka bknz uo emülatörleri[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Neyin profesyonelligi, pardon? Mesaj orada, quote orada, gidin okuyun madem oyle... "phpBB'de config.php yoktur deniyorsa ben de itiraz ederim. "phpBB mysql ayarlarini kendisi yapar" denirse ona da itiraz ederim. Kusura bakmayin, amatorum biraz. [edit: typo.][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 04 Şubat 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: eraygnr, 03 Şubat 2005 23:35 tarihinde demiş ki: istemeyerekte olsa baggionun sölediklerine katılıyorum db ni kendin yaratırsın ve config.php ten dbname kısmına onun adını yazarsın :-P [signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kuyruk acisindan laf atmayalim bir zahmet saga sola, moderasyon ve/veya yardimlarimdan sikayeti/memnunsuzlugu olan kendi yaptigi yararli isleri ortaya koymaktan veya adminlere gerekli sikayetleri yapmaktan geri durmasin, daha once de soyledigim gibi. Konuyu da saptirmamis oluruz boylece. (Daha once birkac accountu banlenen bir insan ne yararli hizmet yapabilir onu da bilmiyorum tabii de, kimse herseyi bilemez, normaldir.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hayır ben anlatamıyorum işte sorun bu config yok derken senin mesajına cevap olarak öyle yazdım manual config ayarları yok anlamına geliyor yani kullanıcı config ayarlarını kendi yapmıyor php kendi yapıyor.Php mysql ayarlarını kendi yapar yazısı nerede yazıldı acaba yazan varsa bende israr ederim amatör yazılar bunlar.Herneyse yetki sizlere ayit ise forum sizlere ayit ise bana susmak düşüyor ben doğruları anlatıyorum yanlış anlayan çıktı anlatmaya çalıştım adamın problemini nereye getirdiniz.Kullanıcılar arası bu olur ama yetkili kullanıcı arası bir çekişme gibi oluyor çok saçma bir durum ortaya çıktı.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samuel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Benim Sorunum biraz Farklılaştı şimdi ben kurdum phpBByi install yaptım.. mysql un kendi db si ile... fakat linkleri tıklayınca hiç bişey degişmio ne register e ne search a girebiliyorum ayrıca TPL uzantısı nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Dosyaları yanlış upload etmiş olabilirsin, mySQL hala yanlış olabilir. .tpl dosya türü phpBB'nin çıkardığı bir template dosyasıdır. Ayrıca: said: eraygnr, 04 Şubat 2005 00:29 tarihinde demiş ki: dbuname simdi http://localhost/mysql/ yazıyoruz db ni olustur. dbuname= yazdıgın ismi oraya ekle @: ayrıca kafanız karısmasın klasik bir baggio sorunsalı anlatıklarından kendi bile anlamayan bir vaka bknz uo emülatörleri anlatıklarından kendi bile anlamayan bir vaka Pardon fakat sen ne anlattığını biliyormusun? Şapşal bir yorum yapmissin. Neye dayanarak localhost/mysql/ adresini verebiliyorsun ki?.. Bilgisiz lamer ortamına çevirmeyin şurayı. Git bilgisayarını camdan at sen hoca. Rahatlarsın.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samuel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 neyse.. size iyi kapışmalar belki ben bi zmn bulurum cvb'ımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 MSN varsa ekle yardımcı olayım. [email protected][signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 (bkz: faust) yazık :( [Bu mesaj eraygnr tarafından 04 Şubat 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 http://localhost/phpMyAdmin yazın.Sayfa açıldığında karşınıza şu ekran çıkacaktır: Şimdi sıra geldi veritabanımızı oluşturmaya. Sayfamız yukarıdaki gibi açıldıktan sonra sağ taraftaki bölüme veritabanı ismini yazıp Git butonunu tıklıyoruz (Örnek veritabanı adımız phpnuke olsun). Git butonuna tıkladığımız zaman karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacaktır: Veritabanı oluşturma işlemi bu kadar. Script yüklerken sorulan DBname, Veritabanı Adı ve Database Name gibi kısımlar config.php ye işlenecektir...@faust: konuyla ilgili söyliyeceklerin varsa buyur yoksa kendini daha fazla rencide etme arkadaşım [signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liarBonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM[Bu mesaj eraygnr tarafından 04 Şubat 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Adam ya phpMyAdmin kurmamışsa ya da kurmayı bilmiyorsa? Yarabbi. Allah akıl fikir verirken sen neredeydin?[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Zannedersem arkadaş normal php kullanıyor yani bu verdiğin panelle bir ilgisi yok tahminim[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar