Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÇOK YALNISIM ÖSS HAZIRLIKTA BERABT GIDIO

technical

Öne çıkan mesajlar

bak ne demis sair bey dusunme test coz bak kafa da daitiyor
dusun ossden cikacaz hepberaber bole ne guzel yaz tatili
gireceksin universitene istedigin yer olacak calisacan (polyana oluverdim bi anda )
bırak fani isler bunlar kısacası gunlerden 19 haziran 2005 pazar 12:00:01 de "oh" diecez benim halim normal ossciden de berbat zati almanyada egitim icin girilen sınava da calisiyorum
bos is bunlar bos is
Sosyal ağlarda paylaş

kendi girdiğim seneyi hatırlarımda peh peh peh sınav soruları çalınmıştı :)

Bir kere tam bilgisayardan uzaklaştım oh be dedim, baydım bu oyunlardan kıvamına geldim ki ceasar 3 çıkmış o sene , braveheart geliyor , geliyor oğlu geliyor
oni filan bir yanda :)

ceasar III bir hafta oynadım her okul dönüşü, bir hafta dersaneden sıfır test çözdüm sonra save aldım sildim :)
başka türlü olmayacaktı çünkü.
Sonra gene oynadım birşeyler iyi güzel derken geldik dönem tatiline...

tam uzaklaşırken oyunlardan filan, diyorum tamam şimdilik baydım artık oynamasamda olur bizimkilerden biri tutturdu mex bak bir oyun çıkmış starcraft diye gel dedi dırdırdır sihir e gittik.
Sen misin oynayan, haydaaaa heves geri gelmesin mi :)

Görünce orda carrierları filan gözüm döndü tabi, neyse gene irade diyor oynamayacaksın oynamayacaksın...

Sonra birden kardeşim hergün odamda icqya girmeye başladı,
oooOOOOOOO OOOOooooo sesleri filan
ya sabır diyorum, arada sorun oluyor çağırıyor baksana bir diye...

İrade alarm zili çalıyor, sonra hopp uproar.co.uk yi keşfettim ve deli gibi oynamaya başladım :)

Türkçe için güzel bir cilt zafer yayınları çözmeye başlamıştım (ki çalıştığım kadarı gelince tereddütsüz çözmüştüm, diperleri tereddütlü eheh) gitti konsantrasyon,
üstüne deli gibi hoşlandığım kız öss tribi ile yok mok demişti hehehehe...

Sonra birde sorular çalındı,
bende ee siterim deyip
sinema + gezme + internet üçgenine daldım.

Sonuç,
Daha iyi olabilecekken puanım haliyle olmadı.
Belki özel okuduğu uniyi burslu okurdum olmadı, üniye girince sitledim mi yoo.

O gün bugündür keyfime bakıyorum, oh ohh

Ondan salla gitsin sitmişim össyi ya olmazsa 15 ay askere git kafa dinle misler gibi :pppp

düzeltme: imlâ hatalarım kehkeh
[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...

[Bu mesaj mexinth tarafından 31 Ocak 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eet bakleyeceksin..bi kere ailen yada ne halt üstüne gelirse gelsin ses soluk çıkmayacak..bence içinden ne geliosa ona göre davranacaksın..neyi nasıl yaparsan daha rahat oluosan onları yapacaksın..ders çalışmaman gerekiosa çalışmayacaksın..içinden gelmiosa çalışmayacaksın bi de ne olacaksa olacak gibi bakacaksın..üzüntü modunda yiyip kendini durursun..boğaziçi beklenirken gaziantep ünisini kazanan birisiyim ama pişman diilim sırf böle davrandığım için..bence bi dene..[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
Sosyal ağlarda paylaş

mexinth aynı sene girdik senle :)
su an da calısıorm daha uc ay oldu okulu bitireli ve elektronik haberleshme muh. olduk cıktık geldik.
cogu kisi deginmish ben de degineceim cunku hakikaten cok onemli.Sınawa hazırlanan butn arkadashlarn dikkateine ;)
ot olacaksınız arkadashlar sabah kalk ders.sewgili olaylarını sınawa kadar cope at.bilgisayara oyuna asla bulasma cunku bu senin tam bir senene malolur we uzerine daha fazla stres yukler.stresi bol mesakatli birsey bu.sıkılıcaksınız simdi oldugu gibi sonra canınız dısarı cıkmak isticek.mumkun oldugu kadar bu seytan durtuklemelerine karsı inatcı olun.
bogazicini istiodm bir sewgilim oldu sınawa hazırlık cercevesinde sonra gire gire 13. tercihe yerleshtim.Ama ona da sukur yıldız teknik oldu sonrasında da mezun olduk oradan da.
soyle telkin edebilirisniz kendinizi:
manyakk bir tatil beni beklio,gezcem tozcam egelencem oyunumu da oynucam,yash da olmush onsekiz bara zıwıra rahat giricem :)
ama tabi bunu tam anlamıyla sonuclar acıklanmadan yapamıyacaksınız cunku sonucların acıklanmasını beklerken acaba ne oldu heyecanı bascak.
sonra bir okulu kazanacasınız bu donemlerinizi hatırlıcaksınız ailenizin hele bi okulu kazan da uni kısmı kolay dediini hatırlıcaksınız.Sonra finaller olcak ah keshke lisede olsaydım ahh ahh diceksnz.Sonra uni bitcek o zaman da hayatımın en guzel yılları uni yıllarımmısh diceksiniz.Tabi bunları benm solemem birssey ifade etmior.Siz bunları yasayacaksınız we belki o zaman aa hakkaten bole diolardı diceksiniz.
sınawa hazırlanırken calıshmanızı aksatmayan kafa rahatlatma yontemi bulun kendinize we sık sık onu yapın.ben mesela basketbol oynardım kafamı bosaltmak icin.Sadece bir ornek.Hazırlanan herkese basarılar
Sosyal ağlarda paylaş

+ olarakta asla ve asla dersanelerin ve okulların rehberlik hocalarının tavsiyelerine uymayacaksın.

Hayat öyle 3 tane tavsiyeyle yoluna girseydi çok tanıdığım insan düze çıkardı peh.

Yani bazen öyle şeyler olacak ki, deli gibi kasacaksın, didineceksin uğraşacaksın ama olmayınca olmayacaktır.

Buni bil.

Ayrıca zaten devlet yerine %50 %75 veya %100 burslu olarak özel kazan çevrende insan olsun, kız olsun cicili bicili.
Hem burslu girdiğin için arkadaşların saygı gösterir, yok bursluyum ezerler efsanesi sadece az da olsa bilkentin rezil senelerinde yaşandı, ama oranın öğrenci kitlesi o zaman ciddi olarak rezildi ondan bunu asla kafana takma.

Aşık olmamam lazım hoşlanmama lazım diye de kendine hayatı zehir etme, dal aşk alemine, nasılsa 2 ucu boklu değnek, dalmasanda bu sefer dalsaydım diye aklın gidecektir.

Ama dalacaksan bu işlere kesin dal belirsizlik olmasın ya hep ya hiç olsun, yoksa kafanda bi bok tutamazsın başıma geldi ondan biliyorum hele ünide çok güzel emin oldum bundan.

Ve unide gerçekten keyifli bir zaman geçirdim.
Şimdi işe gidiyorum, eh iş idare ediyor bir düzen geliyor hayatına ama sürekli işde çekilmiyor .

Böyle 3 haftalık sınırsız eğlence pakedi kıvamındaki dönem aralarını hatırlıyorsun, tey tey teyyyyyyy diyorsun.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...