Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tabard

Nyx3k

Öne çıkan mesajlar

10g deil di sanırım guild kiralamak.. dostum önce kiralıyosun alıyosun kağıdını eline 9 kişiyi eklemen lazım guild e , 9 signatures olacak ok? sonra gidiyosun guild master a diğer ikona basıyosun alttakine create miydi hatırlamıyorum (ama guild kağıdının B inventinde olması lazım o kadar)[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall
Sosyal ağlarda paylaş

tabard'in guild master ile ilgisi yok. genelde guild master'ın yanında duran tabard vendor'dan alıyorsun.

guild kurmak 10s
guild için tabard yapmak 10g

tabard'ı yaptıktan sonra tabard'ı alıp almamak player'ın kendisine kalmış. tabard'ın kendisi 1g'ye satılıyor. eğer tabard'ınızı guild için tabard yaptırmadan alırsanız ya da üstünüzde tabard varken guild'den çıkarsanız bembeyaz görünür (kötü gözüküyor cidden, mutfak önlüğü gibi :p).

ayrıca tabard'ınız olsa da tek kuruş vermeden tabard dizayn edip üstünüzde görebiliyorsunuz. denemedim ama aynı şekilde guild'iniz olmasa da denemek için tabard yapabilirsiniz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 05 Şubat 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben o adimlari gecim, 10 silver verdim guild başvuru kagidi aldim, sonra 9 kişiye imzalattim, guild i kurdum, sonra dedim bi de tabard olayina gireyim, gittim bi de tabard vendor dan 1 gold a boş tabard aldim, ama dediginiz gibi bembeyaz, nerden yapiliyor bu tabard dizayn, şu anda lvl 15 im ondan mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

edit: qui altta yazmış.

tabard'i herkes denemek için yapabilir, sadece kendi üstünde görürsün o sırada. guild için tabardı ise sadece guild master yapabiliyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...