Meric Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Benım lvl 54/40 bi cahrım var ben bunu cru statslarına göre ayarlamaya calıstım ama aklım cok karıstı :( Su anda str 20, agi 20, dex 16, vit 65, int 13, luck 1.Benim vit 99 olması gerekiyo sanırım ama ben Gc de yapmak istiyorum bu yüzden int de kasmam gerekiyo herhalde bu sekilde olan karakter sizce nasıl olur?Doğru yoldamıyım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Gc cru olabilirsin ama normal sekilde lvl kasman biraz zor olur, gc cru icin su an biraz az intin var ama benim tavsiyem tam bi gc cru yapma cunku tahminimce yeni basladin oyuna o yuzden esyalarini toplamasi ve oynamasi biraz zordur, daha lvl 50sin bence yeni bi karakter ac su an gozunde buyur belki ama bi sure sonra seni oyundan sogutabilir hatali karakterler. benimki bir tavsiye uymak sana kalmis..
ColdShadow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bence karakterini sil sen. Çok dengesiz olmuş. Çok geç olmadan sil...
uo_terminator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benim sana tavsiyem www.gamefags.con a gir (galıba adres bu ıdı) Ragnarok yaz ara yerıne sonrada crusuder le ılgılı yazılar war 10 15 sayfa onu pc ne aktar sonra oku (ama hepsı ıngılızce) tum mesleklerle ılgılı bılgı war orada[signature][hline]ya göründüğun gibi ol ya da olduğun gibi görün
allf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 belkı holy kullanan bır cru olur ama tawsıye etmem[signature][hline]Power of Turks
uo_terminator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bak abi charı sılme asla sılme cunku yenı char acarsan (slotun warsa) bu charla ona ıtem para gıbı yardım yaparsın mesela orc dungeon da card bul yenı char ile sat veya tanklık yap parasını obur chardan al ( cok guzel oluyor :) vs vs bence silme bende battle smith (doru yazdım galiba simit kelimesıni ) var yani olacak ona eskı charla cok yardım yaptım[signature][hline]ya göründüğun gibi ol ya da olduğun gibi görün
Öne çıkan mesajlar