Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ehehe dün annem getirdi böyle bi kart yapmışlar hani 2 görüntülü resimler olur ya üstünde tırtıklı bi plastik kaplarlar lens etkisi yapar işte düz tutunca normal mantıı şudur esası üzerindeki tırtıklı şey 1. çizgideki görüntüyü alır 2. dekini almaz 3. dekini alır böyle gider sonra 1. görüntü ile 3. yü 2. nin boşluğuna yayar 1. çizgdeki resim ile 2. çizgideki resim farklı ise kartı oynatınca önce 1. birazdaha oynatınca busefer tırtıklı zımbırtı 2. 4. çizgileri gösterirken boşlukları bunnarla doldurur yani görmüşünüzdür tasolar vardı böyle Hah şimdi bunu ytl tl şeysini yapmışlar dağıtmışlar sevinç dersanesinde:) çok hoş bişi normal bakınca 1 milyon 5 milyon bide 10 bin 100bin falan yazıyor oynatınca 1ytl 5ytl 1 kuruş 10 kuruş falan yazıyor iyi fikir yani kim düşünmüş acaba[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 harbiden guzel bir fikir bi resmini koysana koyabilirsen...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ehe bizim dersanede dağıttılar :) Hanım gel meşhur olduk[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Dur ama bu charda res yok Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 biara capitol girişinde dagıtıyorlardı, hala dagıtıyorlar mı bilmem : ) ilk gördügümde aman ne salak seybe, 1milyona bölcez işte eski rakamları ne gerek var diyip atmıştım kagıdı. şuan kuruşlar ve ytllere alışmaya çalışıyorum :) yinede alış veriş yparken komik durabilir, düşünsene adam para vermeni bekliyor sen bi sn diyip kartı çıkartıyorsun, aşagı yukarı oynayıp degerin TL ve YTL degerlerini çıkartıyorsun. hmm komik olmasından öte, yurdum hizmet sektöründe çalışanların anlayış kıtlıgından dolayı laf yeme şansınız bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 -bak 10 ytl=1 milyon yaa bak karta *hızlı hızlı aşağı yukarı oynatır* -lan göremedim bidaha göster *hızlı hızlı aşağı yukarı oynatır* -1 milyon işte 10ytl.. -ya yavaş oynatsana *kartı ters şekilde yavaşca aşağı yukarı oynatır* -olm düz çevir *kartı düz şekilde hızlı hızlı aşağı yukarı oynatır* -ön yüzü bu tarafa bakarken yavaşca oynat. *kartı tepetaklak çevirip yavaş şekilde aşağı yukarı oynatır* *kartın içinden lol diyerek insanlar çıkar*[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. [Bu mesaj Chemical tarafından 03 Şubat 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ohoo bu cikali haftalar oluyo[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 e annanemin "50 kuruş 50 bin miydi 50 milyon muydu?" diye sorduğunu düşününce iyi ki çıkarmışlar diyorum. çünkü 50 kuruş 500 bin lira :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bende war spectrum sınemasının orda capitolde kedinın dediği gibi daatıoalrdı.Bende aldım ole duruyo hem takvim hemde bole işe yarıo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben bunu matematik dersinde gördüm sonra bir dallamanın telefonu çaldı buna bakarken ben. Hoca elinde telefon olan arkadaş diye tahtaya kaldırdı beni. Bana sesleniyor sen sen diye. Sonra bana are you deaf? You, playing with phone dedi. Ben de.no. you are blind not deaf - son cümle anlamsız gelebilir, geliyorsa warcraft oynamamışsınız demektir.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tehey bizden geçmiş abi,iyice asosyal olmuşuz lan :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :-P lol[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bunu da bizim okul dağıttı:)Basit ama etkili:-p[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ha var bende bole oynatinca degisen ytl kartindan.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bende yok bu karttan gerekmez ztn biliyorum bütün değeleri :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aynı karttan bendede var t.ticaret. o. yaptırmış gazetenin arasına koymuş. 2 aydır masada yatıyor. chemical topicini açmış canın sıkkın heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaslar ole demeyin biz kendimiz icin rahatiz da ,bazi insanlar hic alisamiyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Fistan, 05 Şubat 2005 04:02 tarihinde demiş ki: chemical topicini açmış canın sıkkın heralde? [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Çıkalı epey oluyor bunLarın. Carrefour da dagıtıyorlar halana[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 mantıklı bir şey gerçi eskidi bile :) benim parayla işim olmadığı için lazım fln olmuor =P[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hürriyet gazatesi :D Getirdi Cok guzel Janjan Lı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Büyüklerimiz için bu kartlar cok gereklii .!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bana gerekli deil :@[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar