darkageman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, GTX 980ti veya 1070 arıyorum ilanda söylediğim gibi. 1070 fiyatlarının pahalı ve verdiğim ürün ve paraya göre az olduğunu düşünebilirsiniz. Haklısınız bütçem belli. 700 TL nakit üstüne 4gb Evga SSC ACX 2.0+ 128 bit ekran kartımı kutulu garantili faturası var (Fatura kendi şirketimiz adına bir problem olmaz) Onun dışında isteyene Xigmatek XCP-A600 X-Calibre 600W Güç kaynağımı da yanında verebilirim hediye olarak. 1 kere açtım kullandım çalışıyor zaten aldığınızda hiç kullanılmamış daha tozlanmamış olduğunu görebilirsiniz. Faturası kendi adıma kutusundadır. Aradığım markalar belli, EVGA veya asus olursa daha iyi olur benim açımdan. Bunun yanı sıra faturalı ve ayriyetten garanti belgesi de olursa müteşekkir olurum. :) Benim vereceğim ürün ayarında temiz ürün isterim. İstanbul içi elden teslim almak istiyorum. Avrupa yakasında avcılar da ikamet ediyorum. Yüz yüze alışveriş yapmak tercihim. :) Telefon numaram: 0534 063 56 98 Whatsapp veya aradığınız an dönüş yaparım. İyi Forumlar. ÖLÜCÜYÜM BEN ÖLÜCÜ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 yok olm biz haksiziz sen haklisin 700 tl bence tam uf mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 üstüne 300-400 daha koy 1070 al abi rotweiler dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Adam bütçem 700 demiş, bütçesinin %40-60'ını elinin kiri gibi ilave etmesini söylüyorsun... Utanmıyor musun? OP telefon numaranı teklif edeceklere özelden yazsaydın, her gugıllayan telini, profiline ve bu ahlaksız teklife ulaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Abi bir insan telefonu nu ortalıkda alenen paylaşırmı.Nasıl kafalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Abi ne olacak yani arayan arasın. Zaten 980ti arıyorum 1070 zor alırım bu bahsettiklerimle. Eğlence olsun istedim bir manada da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Pls 980ti lazım PLSSS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 650ti vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Abi zaten 960 var 980ti alayım da 2-3 sene daha ultra da oynarız diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Ekran Kartı GTX 960 bak onu yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 sequo bazı şartlar sunarak ekran kartı veriyor genelde, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Sequo derken. Anlayadım valla cahilim. Forumda ki bir üye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 680 var istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 980ti lazım abi sağolasın. Aslında donanım da birini buldum da kartın gelmesini bekliyor. Sipariş vermiş. O gelene kadar hala şansımı deniyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 tüh ya kısmet değilmiş ozmn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Günceeeeeelll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Ulan ne bahtsız adamım bir bulamadım. Tüh kalıbıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 darkageman said: (Fatura kendi şirketimiz adına bir problem olmaz) şuna bir parantez açayım istedim, sıkıntı olmaz denemez, şirketler için iade / tüketici hakları çok daha sıkıntılı. zaten tüketici hakları heyetine gidemiyorsun, direk ticari ilişkiye girdiğinden dava filan açman gerekiyor kartla ilgili bir sıkıntı durumunda satıcı / teknik servis kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 İade faturası keserim abi benim için o problem olmaz. r9 280 almıştım problemli çıkmıştı kestim iade faturasını aldım vatandan çeki. Zaten Vektron fatura istemiyor ürünü onlara gönderdiğinde. Garanti belgesi vs istiyor genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar