Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nakit + Takas ile Alınık GTX 980ti veya 1070

darkageman

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar,

GTX 980ti veya 1070 arıyorum ilanda söylediğim gibi. 1070 fiyatlarının pahalı ve verdiğim ürün ve paraya göre az olduğunu düşünebilirsiniz. Haklısınız bütçem belli. 700 TL nakit üstüne 4gb Evga SSC ACX 2.0+ 128 bit ekran kartımı kutulu garantili faturası var (Fatura kendi şirketimiz adına bir problem olmaz) Onun dışında isteyene Xigmatek XCP-A600 X-Calibre 600W Güç kaynağımı da yanında verebilirim hediye olarak. 1 kere açtım kullandım çalışıyor zaten aldığınızda hiç kullanılmamış daha tozlanmamış olduğunu görebilirsiniz. Faturası kendi adıma kutusundadır.

Aradığım markalar belli,

EVGA veya asus olursa daha iyi olur benim açımdan. Bunun yanı sıra faturalı ve ayriyetten garanti belgesi de olursa müteşekkir olurum. :) Benim vereceğim ürün ayarında temiz ürün isterim.

İstanbul içi elden teslim almak istiyorum. Avrupa yakasında avcılar da ikamet ediyorum. Yüz yüze alışveriş yapmak tercihim. :)

Telefon numaram: 0534 063 56 98

Whatsapp veya aradığınız an dönüş yaparım.

İyi Forumlar.

ÖLÜCÜYÜM BEN ÖLÜCÜ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
darkageman said:

(Fatura kendi şirketimiz adına bir problem olmaz)

şuna bir parantez açayım istedim, sıkıntı olmaz denemez, şirketler için iade / tüketici hakları çok daha sıkıntılı.

zaten tüketici hakları heyetine gidemiyorsun, direk ticari ilişkiye girdiğinden dava filan açman gerekiyor kartla ilgili bir sıkıntı durumunda satıcı / teknik servis kaynaklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...