Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eğitim Robotları, Modüller , Elektronik Parçalar

Chastor

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, Paticik'te artan ebeveyn sayısını görünce şirketimizin sattığı ürünlere talep olabileceğini farkettim.

Sitemiz- http://www.robotsan.com.tr/tr-TR

Kısaca özetlemek gerekirse, şirketimiz ilkokul ve ortaokul düzeyindeki çocuklara programlama,algoritma geliştirme,temel elektronik ve robotik hakkında bilgi kazandırmak/eğitmek adına robotik kitleri ve kartlar tasarlıyor.

Bu tarz ürünlerin Dünya'da birkaç örneği mevcut.Türkiye'de ise küçük denemeler dışında buna benzer ürünler bulunmamakta.

Yurt dışından alınabilecek ürünlerin fiyatları pahalı (dolar 3.5 oldu lan) hem de dökümanların dilleri ingilizce v.s. birçok eksi yönü var.

Arduino, raspberry pi gibi kartlara ilgi duyuyorsanız ama kullanmak gözünüzde büyüyorsa kodlama gerektirmediğinden bizim kartları kolayca kullanabilir yada çocuklarınızla kullanabilirsiniz.

Ürünler - http://www.robotsan.com.tr/tr-TR/urunler

Şimdi gelelim fiyat meselesine. Sitede yazan fiyatlar paticik fiyatı değil tabiki. Eğer ilgilenen olursa ürünler için cep yakmayacak bir fiyat verebilirim merak etmeyin :D

Sitede eğitimler mevcut ama ilgi görürse paticiğe özel bir robotik tutorialı hazırlayabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mbot ve lego gibi platformlar var kullanılıyor. Ama çocuğun kod yazmaya atılmadan önce algoritma geliştirme mantığını kavraması gerekiyor. Bunu da kendi anadilinde yapması büyük bir artı.

Birde Mbot ürünlerde firmalar robot satışından değil satılan modüllerden para kazanıyorlar. Örnek olarak Mbot 94$ ultasonic sensör 20$ gibi.

İsteyenlere ürünlerle ilgili detaylı bilgi verebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak bireysel satış yapmadığımızdan ve eğitimi de biz verdiğimizden site ve görsel materyallere çok eğilemedik. Şu ana kadar TÜBİTAK, bilim merkezleri ve okullara toplu satış şeklinde iş yaptık,eğitim verdik. Yeni site yapım aşamasında ama.

Bu arada ürünlerle ve yazılımla ilgili görüşleriniz/önerileriniz varsa çok işime yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Chastor said:

Genel olarak bireysel satış yapmadığımızdan ve eğitimi de biz verdiğimizden site ve görsel materyallere çok eğilemedik. Şu ana kadar TÜBİTAK, bilim merkezleri ve okullara toplu satış şeklinde iş yaptık,eğitim verdik. Yeni site yapım aşamasında ama.

Bu arada ürünlerle ve yazılımla ilgili görüşleriniz/önerileriniz varsa çok işime yarar.

çağdaş yaşam derneğinde kodlamaca projesi var. sunun bunları. küçük çocuklar algoritma öğrensin diyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Chastor said:

Güzelbahçe Bilim Koleji ile bağlantıya geçer misiniz? Teknokids zincirine de ulaşın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aduket said:

boyle bir iskolu mu var ya, nasil iyi kazanabiliyor musunuz, ayiptir sormasi?

soyle sorayim, muhendislerinizin maasi nedir? :)

çok zevzekce bir post göndermişim, silemiyorum da. kafam kıyak mıydı yazarken bilemiyorum ama çok patavatsızca olmuş. kusura bakmayın.

kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar, şehir dışındaydım birkaç gündür dönemedim buraya. Mühendislerimizin maaşı ortalama çünkü proje bazlı çalışıyoruz. Diğer şirketler gibi seri satışımız yok. Okullarla ve Bilim Merkezleriyle iş yapıyoruz. Kazandığımızın büyük bir kısmı ise yeni yazılım ve donanım geliştirmeye gidiyor.

Çalıştığımız alan Dünya genelinde çok önemli ve ilgi de gören bir alan. Microsoft ve Google gibi teknoloji şirketleri bu alanda birçok proje öğretip hayata geçiriyorlar. Malesef Türkiye'de bu konuda yeterince ilgi yok. Bu konuda bir bilinç yaratmak için uğraşıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...