Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 küçük küçük baloncuklar soluyorum, etrafım maviyle mor kesilmiş. kendime mantıksız gürültülerden, kaos ve düzensizlikten bir duvar örüyorum. öyle ki, ne ses, ne görüntü, ne de hayatın zırvaları bana ulaşabiliyor. arsızca sırıtıyorum oturduğum yerde, başım ağrıdan çatlayana kadar, beynim parça parça dağılana kadar, göz yuvalarım kanayana dek, küçük küçük baloncuklar soluyorum. ve haykırıyorum hayata, onun dilinden konuşarak anlaşabilmek için.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gece karanlık; sokaklar daha da karanlık. her köşe başında bir silüet fısıldıyor rüzgarda taşınan fısıltılı sesler aniden bir hançer saplanıyor yanındaki duvara, kulağını sıyırmış, kanıyor. bir labirentin duvarları gibi boş ve ruhsuz binalar her hata birer çıkmaz sokak, geri dönmeli. en yüksek binanın çatısına çıkıp, moral almalı arada bir labirentin sonunu görüp. ama devam etmeli gecenin koynunda arayışa. umudu kaybetmemeli içinde bir yerlerde.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Guzel olmus...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 perfect:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hmm hoş...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Waooowww çok ii olmuş saeros eline sağlık...:)[signature][hline]James HETFIELD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 +1 :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ellerine sağlik çok hoş olmuş...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 güzel olmu$ :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ehehh Cok Super hLL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar