Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Selam Daha yeni bi c4 2010 1.6 HDI SX aldım, bu forumda pek önerilerde göremediğimden bi sorayım dedim, ilk aracım ve fiyat olarak aynı yıl ve modeldeki araçların seviyesindeydi. Beni cezbeden şeyler aracın iç hacmi 1.6 dizel motorun hem az yakması, hemde otobanda basmak istediğinde rahat rahat istenilen hızları görmesi, ki aslında 140 üstünü geçmek istemeyen biriyim. Hani kendime güvensem yola güvenmem vs, heyecana gerek yok. İç doluluğu güzel, ön arka otomatik cam, immobilizer, hız sabitleyici, sis farları, yağmur sensörü vs olsun, içine oturunca boş bi araca binmediğim hissini veriyo. Kullanan varmı aranızda, şuna dikkat et, şunları aksatma vs diyebileceğiniz şeyler. Bu konuyu daha çok yardım almak amaçlı açtım. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Selam, Citroen'in bazı kronik noktaları oluyordu sorunlu. Onlara özel ehemmiyet göstermek iyi olur. Ben ön takımlarında sıkıntı oluyordu diye hatırlıyorum ama ustalardan bilgi almakta fayda var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 c4 picasso kullanıyorum 7 koltuklu, tek şikayet ettiğim konu soyulan direksiyon simidi oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Bugun trafikten ruhasti ustume aldim. Sonra kislik lastik taktirdik. Depo fullendi. Balatalarin ve disklerin vakti gelmis onlari degistirip bide antifriz koyduk. Zaten agir bakimlari 7k km once yapilmis. Artik 10k bakimlarini yaptirip mazotu koyar gezerim. Arada fren rot balance kontrolu. Araba yag gibi ya resmen. Akiyoda gidiyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Citroenler genelde pek tavsiye edilmiyor arkadaş çevrelerinde. Ben bu yıl Citroen C4 dizel otomatik kullandım 2012 model yaklaşık 10bin km, araç hiçbir sorun çıkarmadı, çok memnundum, üst model aldığım için sattım. Aracın otomatik mi bilmiyorum, tek tavsiyem şanzımanına dikkat et. Kazasız güzel günlerde kullanman dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar