Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul][Kadıköy][Bar] Karga

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Efendim güzide beldemiz Kadıköy'de Rexx sinemasının bulunduğu Kadife Sokak'da (Barlar sokağı diğyede bilinir) Karga Bar var. Bilen bilir çok hoş bir yerdir. Biraz pahalıdır ama içerideki ortamın samimiyet için değer.

Asıl bu barı binlerce bardan ayıran ise kısa film günleridir. Karga Bar kış döneminde üst katında müşterilerinin getirdiği kısa filmleri yayınlıyordu. Ben bu kış göremedim. Devam etmekte mi bu uygulama birde siz sevgili patilere sorayım arada da barın reklamını yapmış olayım dedim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok güzel mekandır. sevgiliylen, arkadaşlarnan falan herkesle gidilesi mekan. en çok gittiğim yer hatta.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

Film Günleri için siteye bakmak nedense aklıma yeni geldi. Siteyi araştırırken söyle birşey buldum:

Tsunami felaketinde zarar gören çocuklar için Karga Bar'da...

Tsunami felaketinde zarar gören çocuklar yararına, tüm geliri UNICEF'e bırakılmak üzere düzenlenen gece 8 Şubat Salı Karga Bar'da gerçekleştirilecek. Saat 21:30-02:00 arasında gerçekleştirilecek olan gecede Tai-Fu'nun müzikleriyle içtiğiniz her içkinin geliri UNİCEF'e aktarılacak. Reklam çalışması yapılmayan gecenin verimli geçebilmesi için Karga'ya yolu düşmüş ya da daha önce hiç gelmemiş olan herkesi Salı gecesi buraya bekliyoruz.

Kaynak : http://www.kargabar.org/viewNews.aspx?newsId=33

Arkadaşlar Paticik Ailesi olarak toplanıp bu geceye hepberaber gitmeyi ve felaketzedeler için bir iyilikte daha bulunmayı öneriyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...