Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 İnsanın huzurunu kaçırmak ıcın elınden gelenı yapıyor bu askerı kosullar ha tam rahata hazırım dıyorsun bı bakmısın yıne bır huzursuzluk ne zman rahata ulasacagın hıc bır sekılde bellı olmuyor... Anasını sattımın bu ıstanuluna geldıgım den berı 5 kere kogusum degıstı gorevım degıstı en sonunda kıslanın en yuksek en sorumlu kısının habercısı yaptılar yahu ben ıstemıyorum yapmak ama bır soru bıle sormadılar bı baktım gorevdeyım elıma sıkıstırdılar bı cep tel dedıler hersey serbest (suan mesala dısardayım) yahu ben calısmak ıstıyorum butun gun telefon basındada olmuyor kı ruhum sıkılıyor yerı gelıyor sekreterlık yapıyorum yerı gelıyor usaklık ne ol cak bılmıyorum ben ne zman HURGENERAL olıcam allah askına safak daha 300 den bıle dusmedı bıtmıyor gercekten bıtmıyor... Herkez benım gıbı askerlık yapmak ıster ama ben ıstemıyorum ya eskı arkadaslarım bıle cekınır oldu benle konusmuyor yok neymıs bı komutanın cok rutbelı ımıs falan fılan off off daha yerıme alısamadım eskıden daha kotu bı yerdeydım ama huzrlu ıdım burda benım oldugum yerde herkez olmak ıstıyorum ama ben olmak ıstemıyorum sımdı soylesem kendımı mutfakta yada bulasık kısmında bulucam ondanda soylıyemıyorum bakalım artık askerıyenının 2s kuralunu uygulamaya gecıcez ne yapalım[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 (meslek olarak mı, zorunlu mu bu arada???) askerlik zordur, hele rütben falan düsükse, sözün gecmiorsa daha da zordur istanbul unda en gıcık yerlerden biri olduğunu duymuştum bir yerde askerlik konusunda allah sabır versin valla[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Sabrın sonu selamet[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ee boyle sinirleri zorlayıp alıştırıyorlar hayata =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 elimizden ne geeelirrrr... şarkıyı tamamladım. ama gerçekten askerlik zor iş .sabır etcen baska yolu yok[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 valla kardeş ilginç birşey yani senin durumun da ama ne de olsa vatani görevini yapıyorsun bence bu kadar önemseme arkadaşlarına da idare edersin nolacak ki[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 05 Şubat 2005 18:56 tarihinde demiş ki: (meslek olarak mı, zorunlu mu bu arada???) askerlik zordur, hele rütben falan düsükse, sözün gecmiorsa daha da zordur istanbul unda en gıcık yerlerden biri olduğunu duymuştum bir yerde askerlik konusunda allah sabır versin valla kıdemlı albayın habercısıyım butun 1.ordunun ıslerı bu adamın ımzasına bakarak yapılır hersey onun elınde e artık arıyanını ımza klasorlerının ne kadar cok oldugunu sız dusunun[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 şunu bilin ki , mantıgın bittigi yerde askerlik başlar mantıgın 2 kere bitti yerde ise turizm başlar.Turizm otelcilik okuyan bilir.[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Neronn, 05 Şubat 2005 19:10 tarihinde demiş ki: mantıgın bittigi yerde askerlik başlar mantıgın 2 kere bitti yerde ise turizm başlar.Turizm otelcilik okuyan bilir. ZUHAHAHAHAHAHAHAHAH bu ne demek ya aman yarabbim[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bizim şef derdi bunu[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 llama elbet zorlukları olacak, kolay olsaydı ipini koparan oraya doluşurdu(gerçi yine de öyle yapanlar var ama azınlık dioruz) zamanla alışacaksın, arada sabır diorum sana, dayandıgına da degidğini göreceksin en sonunda, merak etme[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Infeqted, 05 Şubat 2005 19:12 tarihinde demiş ki: said: Neronn, 05 Şubat 2005 19:10 tarihinde demiş ki: mantıgın bittigi yerde askerlik başlar mantıgın 2 kere bitti yerde ise turizm başlar.Turizm otelcilik okuyan bilir. ZUHAHAHAHAHAHAHAHAH bu ne demek ya aman yarabbim mertle aynı okuldayım [neronn] Senin bu gülmeni yedirtirler olda.Bilemezsin böyle anlatmayla olacak iş değil.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Zaugna_Khaldun dayanmaya calısıyoruz ıste bakalım ne yapalım zorunlu olarak yapıcaz daha 460ı bozmyanlar dusunsun banane umarım alısmamız kısa zaman alır yoksa ben delırmenın esındeyım[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sen sıkıldıkça kaçmaya çalışcan onların genelde olayıda odur sen kaçmaya yeltensen bile umurlarında değil nede osla cezasını çekiyosun onların işine gelir...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bunları bılıyorum sen ne kadar suc ısledınmı onalrın o kadar hosuna gıdıyor allahsızların[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: harvester, 05 Şubat 2005 18:57 tarihinde demiş ki: Sabrın sonu selamet :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ha gayret abı sayılı gun elbet gecer bıtırdıgın gunlerı dusun :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar