Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayanılcak Gibi Değil ...

Llama

Öne çıkan mesajlar

İnsanın huzurunu kaçırmak ıcın elınden gelenı yapıyor bu askerı kosullar ha tam rahata hazırım dıyorsun bı bakmısın yıne bır huzursuzluk ne zman rahata ulasacagın hıc bır sekılde bellı olmuyor...
Anasını sattımın bu ıstanuluna geldıgım den berı 5 kere kogusum degıstı gorevım degıstı en sonunda kıslanın en yuksek en sorumlu kısının habercısı yaptılar yahu ben ıstemıyorum yapmak ama bır soru bıle sormadılar bı baktım gorevdeyım elıma sıkıstırdılar bı cep tel dedıler hersey serbest (suan mesala dısardayım) yahu ben calısmak ıstıyorum butun gun telefon basındada olmuyor kı ruhum sıkılıyor yerı gelıyor sekreterlık yapıyorum yerı gelıyor usaklık ne ol cak bılmıyorum ben ne zman HURGENERAL olıcam allah askına safak daha 300 den bıle dusmedı bıtmıyor gercekten bıtmıyor...
Herkez benım gıbı askerlık yapmak ıster ama ben ıstemıyorum ya eskı arkadaslarım bıle cekınır oldu benle konusmuyor yok neymıs bı komutanın cok rutbelı ımıs falan fılan off off daha yerıme alısamadım eskıden daha kotu bı yerdeydım ama huzrlu ıdım burda benım oldugum yerde herkez olmak ıstıyorum ama ben olmak ıstemıyorum sımdı soylesem kendımı mutfakta yada bulasık kısmında bulucam ondanda soylıyemıyorum bakalım artık askerıyenının 2s kuralunu uygulamaya gecıcez ne yapalım[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Sosyal ağlarda paylaş

(meslek olarak mı, zorunlu mu bu arada???)

askerlik zordur, hele rütben falan düsükse, sözün gecmiorsa daha da zordur

istanbul unda en gıcık yerlerden biri olduğunu duymuştum bir yerde askerlik konusunda

allah sabır versin valla[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaugna_Khaldun, 05 Şubat 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
(meslek olarak mı, zorunlu mu bu arada???)

askerlik zordur, hele rütben falan düsükse, sözün gecmiorsa daha da zordur

istanbul unda en gıcık yerlerden biri olduğunu duymuştum bir yerde askerlik konusunda

allah sabır versin valla

kıdemlı albayın habercısıyım butun 1.ordunun ıslerı bu adamın ımzasına bakarak yapılır hersey onun elınde e artık arıyanını ımza klasorlerının ne kadar cok oldugunu sız dusunun[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Sosyal ağlarda paylaş

llama

elbet zorlukları olacak, kolay olsaydı ipini koparan oraya doluşurdu(gerçi yine de öyle yapanlar var ama azınlık dioruz)

zamanla alışacaksın, arada sabır diorum sana,
dayandıgına da degidğini göreceksin en sonunda, merak etme[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 05 Şubat 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
said:
Neronn, 05 Şubat 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
mantıgın bittigi yerde askerlik başlar mantıgın 2 kere bitti yerde ise turizm başlar.Turizm otelcilik okuyan bilir.

ZUHAHAHAHAHAHAHAHAH

bu ne demek ya aman yarabbim
mertle aynı okuldayım [neronn] Senin bu gülmeni yedirtirler olda.Bilemezsin böyle anlatmayla olacak iş değil.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

Sosyal ağlarda paylaş

sen sıkıldıkça kaçmaya çalışcan
onların genelde olayıda odur
sen kaçmaya yeltensen bile umurlarında değil
nede osla cezasını çekiyosun
onların işine gelir...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...