SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Thats Right Yüzü gözü yamuk amcamız yine iş başında.Cuma kanal d.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iğrenç bir film. sinemaya gitmiştim zamanında of.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hani koltuga uzanıp izlencek bir film olsunda iğrenç miğrenç izliycez işte ben izlememiştim zaten sevmem de scream serisini ama can sıkıntısı be baboli...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben izlememistim ii oldu iste izlerim bakalim gzl mi_?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 saatini bilen?? bu arada kanal d deki bu müthiş filmler atağı nerden esti onu merak ediyorum!!
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ewet saat kaçta baslicak bilen war mi_?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dublaj bitirir. Scream in orjinal sesini duymadıktan sonra boş yani film =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Eternal, 03 Şubat 2005 23:09 tarihinde demiş ki: dublaj bitirir. Scream in orjinal sesini duymadıktan sonra boş yani film =P [signature][hline]jan d.
YSidiousY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 23:30 da çok iiyi kanald çoştu bu sezonda :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 23.41 saat şu an ve demin çemberimde gül oya özel var yazdı :) bende 23.30 die hatırlıodum :) kanal d bizle dalgamı geçio :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 teletext de de 23.30 yazıo :D muahuahua kanal d mal aauwhauh :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 04 Şubat 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 lol saat 12 oldu daha başlamadı web sitesinde de 23:30 yazıyo[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 "Günün Maçı" Ehaueauha:D[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 saat 00.10 :) tam 40 dk geç kaldılar :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 oha patladı[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 çok yalanci patladi yaaw nese reklamlar girdi...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sıkıcı bi film, cenk ve erdem e dönelim tekrar :-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 isler karisti yaw gzl bi filmmis ...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abi izliyin basladi simdi kesin biri ölcek..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hmm film gerçekten gereksizdi.Yani bi sahne onceden noolacağını kestirebiliyodum..ne biliyim sıradandı,tek + özelliği bana tekrar Creed-What If download ettirmiş olması[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ama sonunda katile bıçağı 3kere sapladıktan sonra katilin bi daha kalkması kızın"başından wur başından wur" diye çığlıkları kopardı beni!!:D:D:D:D:D bence katil daha ölmedi......
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 abi bodrumda bıcagı sallıo hanı adama orası süfer ya adama bıcagı sallıo bodrumdan bıcagı arkası gelio ben dedim tmm bu adam yan bastı die ama kurtuldu lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Scream serisini sevemedim gitti..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 iğrenç bir film :)[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 su kız varya sindy mi ne o kızla alakalı kotu dusuncelerim var yani;D[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!!
Öne çıkan mesajlar