Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scream III -Kanal D = Bu Cuma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben izlememistim ii oldu iste izlerim bakalim gzl mi_?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
ewet saat kaçta baslicak bilen war mi_?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
dublaj bitirir.
Scream in orjinal sesini duymadıktan sonra boş yani film =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 03 Şubat 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
dublaj bitirir.
Scream in orjinal sesini duymadıktan sonra boş yani film =P
[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
23.41 saat şu an ve demin çemberimde gül oya özel var yazdı :) bende 23.30 die hatırlıodum :) kanal d bizle dalgamı geçio :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
teletext de de 23.30 yazıo :D muahuahua kanal d mal aauwhauh :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 04 Şubat 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol saat 12 oldu daha başlamadı web sitesinde de 23:30 yazıyo[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
çok yalanci patladi yaaw
nese reklamlar girdi...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
abi izliyin basladi simdi kesin biri ölcek..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
hmm film gerçekten gereksizdi.Yani bi sahne onceden noolacağını kestirebiliyodum..ne biliyim sıradandı,tek + özelliği bana tekrar Creed-What If download ettirmiş olması[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
ama sonunda katile bıçağı 3kere sapladıktan sonra katilin bi daha kalkması kızın"başından wur başından wur" diye çığlıkları kopardı beni!!:D:D:D:D:D

bence katil daha ölmedi......
Mesaj tarihi:
iğrenç bir film :)[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
  • Yeni Oluştur...