Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP ve Ötesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar ben sizden cok büyük bir yardım istiyeceğim.Acaba bana tam olarak sizin bahsetiğiniz senaryolar ve oyunları anlatabilirmisiniz?Yani nasıl oynuyorsunuz?Benim kendi çapımda bilgim var FRP ye ama oyun olarak değil hiç oynamadım ama çok FRP yazdım nasıl oynanıyor yani?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Mesaj tarihi:
Anlatılmaz yaşanır. Seni oynatıcak iyi bir DM bul çünkü herşeyin ilkine güzel başlanmalı... Kötü olursa vaz geçme olasılığında var...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
Bikere Player Hand Book al orada yazan herşeyi öğren iice öğren.Sonrada bikaç masaüstüne oyun izle daha sonra kendin bir oyuna gir DM adam bigi olsun odan sora kendinden emin ol ve DM'li ğeçiş yap bukadar basit[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Mesaj tarihi:
Burdan gerçekten olmaz. Tecrübe etmiş kişileri izlesen zahmetsiz ve kolay bi şekilde kaparsın.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
sistemi fln salla.3-5 kişi toplanın kafa olsunlar.Zarsız zursuz yonetmeyı dene bakalım.keyifli oluyor baya[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Mesaj tarihi:
benim soruğum oyun.Yani oyun nasıl oynanıo malzemeleri ne kurallar ne hic bilmiyorum ve o hand book u nerden bulabilirim?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
  • Yeni Oluştur...