ginaly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Şu ansiklopedinin Türkçe versiyonuna sahip olan var mı? Küçükken sürekli açıp açıp okuduğum bir eserdi, sonra ne oldu bilmiyorum kayboldu gitti. Türkçe olanın adı neydi onu da hatırlamıyorum. Eğer elinde olan varsa talibim, oturur dürüm/TL üzerinden anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Bende Almanca olanı var ama satmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 turkcesi yok orj ingilizce almak istersen ingiltereden sterlin hesabi satiyor kitapevleri.. internet bedava tabi..az kurcalarsan yiginla dk bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 türkçe kardeş, türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ansiklopediyi napıcan sene 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Çeviririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 hacim tubitagin populer bilim serisi ile karistiriyor olabilir misin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Yok Tubitak değil, Dorling Kindreslaymiydi neydi, DK işte, direk onun kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 dk nin eyewitness serisi var bir de..neyse bulan bana da haber versin oglana alayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar