karabocek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 evet tatilden geri geldim tekrar sizlerleyim tatilde fln arada siteye girdim..hepinize güzel bıcır bıcır (cici) topicler açtığınız ve forumu kirletmediğiniz için teşkür ediyrem :)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 boyle topiclerle forumu kirletme :D:D:D:D Hosgeldin bu arada :tebrikz:[signature] Bilgisayarini Yaz Sezonuna Kadar Kaldirir [Bu mesaj mxzr tarafından 05 Şubat 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hosgeldın ...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hoşgeldin , gözlerimiz yollarda seni bekliyorduk.. :)[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ya kusura bakma pati halay ekibi ila karşılayccaktık yetişemedik..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hoşgeldin de ne olacak ki oyun oynayamıoz delirecem yawsssss :twisted:[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 :D Hojgeldin Janum[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 püh sen geldin biz gidiyoruz ühüh[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 h.g de bi el atarsin artiq ayni konularda ayni basliklarda bikac tane forum var[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hoşgeldin birader[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar