Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 şu salak yabancıların 5mbit lan bağlantı aldığı fiyata gerizekalı bir 64kbs ve sıçmış bir yurtdışı bağlantısı ve salak bir destek almaktan bıktım ülkeme giren her üründen %25 kdv vergisi alınmasından bıktım gümrükten 100euroluk bir eşya geçirmek istesem reddedilmesinden bıktım hiçbir ülkede olmayan yasaların ülkemde olmasından ve bütün ülkelerde olan standart yasaların ülkemde olmamasından bıktım hayatımda birdefa bile görmiyeceğim dersleri sadece 1 salak sınav için çalışmaktan ve bu sınavdan öğrendiğim şeylerin yarısının yanlış ve devamının eksik olduğunu öğrenip sil baştan tekrar çalışıcağımı bilmekten bıktım sokakta gördüğüm her 10 insanın 8 inin yere balgam atarak elindeki şeyler ile arabaları çizerek trafik lambalarını sökerek aynaları çalarak gezen hayvanlar olduğunu görmekten bıktım köyünden kalkıp şehre gelen ve şehiri büyük bir köy haline getirmeye çalışıp köydeki her kötü özelliği koca şehire yükliyen ama iyi olan hiçbirşeyi getirmiyen iç göçcü insanlardan bıktım sırf ülkedışında ucuz olduğu için ülkedeki insanlara aldığı fiyatın 5katından satan ve bütün parayı ülke dışına çıkarıp ülkeyi batırırken köşe olan insanlardan bıktım tekelcilikten heryerde fiyatların alakasız olmasından bıktım orijinal oyun alamamaktan orijinal oyunların satın aldığım adamın arkadaşının almanyadaki dayısının elinden geçip hem satıcı hem arkadaşı hemde dayısı tarafından kazıklanmaktan bıktım televizyonda yayınlanan bütün türk dizilerinden bıktım+usandım gastede o dizilerdeki sürekli aynı "HÖDÖBÖÖÖ" sert ama gerizekalı surat ifadesinde resim çektiren kim lan bu oyuncumu dedirten gene amcasının zımbırtısının zımbırtısı yüzünden televizyona çıkıp "HEBELE HÜBELE" şov yapmasından bıktım ibrahim tatlı sesi her görüşümde aklıma tezek gelmesinden bıktım (naapim lan öyle gelio) bir websitenin 10 saatte açılmasından bıktım(daha öncede bıkmıştım bundan) ülke dışında rahatca bulunan hertürlü ürünün ülkemde sırf bu ithalatcılar yüzünden asla bulunamamasında bıktım şuan camdan baktığım yolda ters yol olduğunu bile bile karşıdan gelen öküzden bıktım o öküze korna çalan öküz no 2 den bıktım şimdi geçen öküzün öküzü altına pahalı araç çekmiş VOAAAAAAAAAAAAAAAARNN diye geçen heriflerden bıktım(teki çöp kutusuna çarpmıştı süperdi) her fenerbahçe maçında trafiğin iptal olmasından bıktım bu sıctımın stadyumunu buraya dikip park yeri yaptırmayan para kazanmak dışında hiçbir bok düşünmeyen insanlardan yada hayvanlardan bıktım bu fenerbahçeden bıktım esas haala taş atıyo sağa sola ateş ediyo herifler ya kaçıncı devirdeyiz? şimdi bu fenerbahçeye laf attım ya şimdi damlayıp "ELİNİZE BİLMEM KAÇ SIFIR VERİNCE BÖYLE BIKARSINIZ İŞTE!" yapacak allan holiganından bıktım bu holiganlara hayatın sırf maç olduğunu sanmasından bıktım sıkıldım lan bu ülkeden kanadaya gidicem yada neblim work and travel ile ablamın çalışacağı yere gitmek istiyom.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 +bu bıktım mesajlarından bıktım ayrıca forumda intaar etme modasından bıktım 5. görüşüm ya 1 tanesi ciddi çıktıydı bidaha inanmıyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kemikıldan bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 berkten bıktım yaa acaip sıkılıyor insan söylemek gerekiyor başkasına patlıyo yoksa içinde arkadaşda yok görüştüğüm anca forum esası insanlarla konuştuğum tek yer pati:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bikanlardan da...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 "Küstüm Latif" e rakip geldi... **********__" Bıktım Chemi "__**********[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bıkarım abi bayıyo yeter la:D şeydende bıktım tinercilerden bide alt geçitlerin kapatılmasından bide kaza sonrası yayayı öldürmeyi bile göze alıp kaçanlardan birde yayaya hafif çarptıktan sonra geri vitese takıp daha hızlı çarparak kendisini ele vermemesi için öldüren insanhayvanoğluhayvanlardan bıktım ..[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: birde yayaya hafif çarptıktan sonra geri vitese takıp daha hızlı çarparak kendisini ele vermemesi için öldüren insanhayvanoğluhayvanlardan bıktım .. roflmao![signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 05 Şubat 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yakıcı bünye[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kemikıl bütün mesajını quote etmek saçma olacak bütün bunlardan belki senden daha çok bıktım sıkıldım usandım. bu hayattan artık zevk alamaz hale geldim. nereye kadar varacak? merak ediyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. sessizce çal benim için!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kanada dan paticik çalışıo mu ?[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Karşılıklı bıkıışııyoruz şurada bi bundan bıkmadım bundanda bıktım ne bıkkın bi insanım pffffffff..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: arcane, 05 Şubat 2005 10:48 tarihinde demiş ki: kanada dan paticik çalışıo mu ? elbette.internete girebildiğin heryerde paticik :) off süper slogan oldu.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Kemıkıl'a tamamen katılıyorum. :)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 herşeyden bıkmamak lasım...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bıktığın bişi olunca yapmayı sevdiğin şeyleri düşün:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 senin derdine cozum ab[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar