Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktım!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

şu salak yabancıların 5mbit lan bağlantı aldığı fiyata gerizekalı bir 64kbs ve sıçmış bir yurtdışı bağlantısı ve salak bir destek almaktan bıktım
ülkeme giren her üründen %25 kdv vergisi alınmasından bıktım
gümrükten 100euroluk bir eşya geçirmek istesem reddedilmesinden bıktım
hiçbir ülkede olmayan yasaların ülkemde olmasından ve bütün ülkelerde olan standart yasaların ülkemde olmamasından bıktım
hayatımda birdefa bile görmiyeceğim dersleri sadece 1 salak sınav için çalışmaktan ve bu sınavdan öğrendiğim şeylerin yarısının yanlış ve devamının eksik olduğunu öğrenip sil baştan tekrar çalışıcağımı bilmekten bıktım
sokakta gördüğüm her 10 insanın 8 inin yere balgam atarak elindeki şeyler ile arabaları çizerek trafik lambalarını sökerek aynaları çalarak gezen hayvanlar olduğunu görmekten bıktım
köyünden kalkıp şehre gelen ve şehiri büyük bir köy haline getirmeye çalışıp köydeki her kötü özelliği koca şehire yükliyen ama iyi olan hiçbirşeyi getirmiyen iç göçcü insanlardan bıktım
sırf ülkedışında ucuz olduğu için ülkedeki insanlara aldığı fiyatın 5katından satan ve bütün parayı ülke dışına çıkarıp ülkeyi batırırken köşe olan insanlardan bıktım
tekelcilikten heryerde fiyatların alakasız olmasından bıktım
orijinal oyun alamamaktan orijinal oyunların satın aldığım adamın arkadaşının almanyadaki dayısının elinden geçip hem satıcı hem arkadaşı hemde dayısı tarafından kazıklanmaktan bıktım
televizyonda yayınlanan bütün türk dizilerinden bıktım+usandım
gastede o dizilerdeki sürekli aynı "HÖDÖBÖÖÖ" sert ama gerizekalı surat ifadesinde resim çektiren kim lan bu oyuncumu dedirten gene amcasının zımbırtısının zımbırtısı yüzünden televizyona çıkıp "HEBELE HÜBELE" şov yapmasından bıktım
ibrahim tatlı sesi her görüşümde aklıma tezek gelmesinden bıktım (naapim lan öyle gelio)
bir websitenin 10 saatte açılmasından bıktım(daha öncede bıkmıştım bundan)
ülke dışında rahatca bulunan hertürlü ürünün ülkemde sırf bu ithalatcılar yüzünden asla bulunamamasında bıktım
şuan camdan baktığım yolda ters yol olduğunu bile bile karşıdan gelen öküzden bıktım
o öküze korna çalan öküz no 2 den bıktım
şimdi geçen öküzün öküzü altına pahalı araç çekmiş VOAAAAAAAAAAAAAAAARNN diye geçen heriflerden bıktım(teki çöp kutusuna çarpmıştı süperdi)
her fenerbahçe maçında trafiğin iptal olmasından bıktım
bu sıctımın stadyumunu buraya dikip park yeri yaptırmayan para kazanmak dışında hiçbir bok düşünmeyen insanlardan yada hayvanlardan bıktım
bu fenerbahçeden bıktım esas haala taş atıyo sağa sola ateş ediyo herifler ya kaçıncı devirdeyiz?
şimdi bu fenerbahçeye laf attım ya şimdi damlayıp "ELİNİZE BİLMEM KAÇ SIFIR VERİNCE BÖYLE BIKARSINIZ İŞTE!" yapacak allan holiganından bıktım
bu holiganlara hayatın sırf maç olduğunu sanmasından bıktım

sıkıldım lan bu ülkeden
kanadaya gidicem
yada neblim work and travel ile ablamın çalışacağı yere gitmek istiyom.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

+bu bıktım mesajlarından bıktım

ayrıca
forumda intaar etme modasından bıktım
5. görüşüm ya
1 tanesi ciddi çıktıydı
bidaha inanmıyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

berkten bıktım

yaa acaip sıkılıyor insan
söylemek gerekiyor başkasına
patlıyo yoksa içinde
arkadaşda yok görüştüğüm
anca forum
esası insanlarla konuştuğum tek yer pati:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

bıkarım abi
bayıyo
yeter la:D

şeydende bıktım
tinercilerden
bide alt geçitlerin kapatılmasından
bide kaza sonrası yayayı öldürmeyi bile göze alıp kaçanlardan
birde yayaya hafif çarptıktan sonra geri vitese takıp daha hızlı çarparak kendisini ele vermemesi için öldüren insanhayvanoğluhayvanlardan bıktım ..[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

said:
birde yayaya hafif çarptıktan sonra geri vitese takıp daha hızlı çarparak kendisini ele vermemesi için öldüren insanhayvanoğluhayvanlardan bıktım ..

roflmao![signature][hline]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 05 Şubat 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kemikıl bütün mesajını quote etmek saçma olacak bütün bunlardan belki senden daha çok bıktım sıkıldım usandım.
bu hayattan artık zevk alamaz hale geldim.
nereye kadar varacak?
merak ediyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
sessizce çal benim için!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 05 Şubat 2005 10:48 tarihinde demiş ki:
kanada dan paticik çalışıo mu ?

elbette.internete girebildiğin heryerde paticik :)
off süper slogan oldu.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Sosyal ağlarda paylaş

herşeyden bıkmamak lasım...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...