reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 slms millet hazır tatilde varken istanbulda arkadaşlarla şöle güzel bi yerlere gitmek istiyorum şöyle özellikleri olursa iyi olur -canlı müzik olsun, ve rock tarzı çalarlarsa iyi olur -cafe değilde bar veya sağlam bi club olabilir -"öğrenci mekanı" (genelde öğrencilerin takıldığı) olursa makbule geçer -bide yerini biraz ayrıntılı tarif ederseniz iyi olur tşkler[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 pardonn, konunun "kişisel" bölümüne açıldığını bilmiyodum..:( neyse devam.. :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aslında bu konu gezdim gördümde daha hos dururdu ama neyse[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gezdim/tozdum ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ama konu zaten konu dısından buraya aktarılmıs aktaranı kutluyorum :p[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 size konunun aktarılması gereken mekanları değil taksim-kadıköyde ki mekanları sordum, ama neyse bazan yanlış anlaşılma olabiliyo tabi...[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar