elektra Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 OGLUM zaman her zamanki gibi bir akşam yine sensizliklerdeyim. İstanbul kanıyor şimdi şimdi benim iki gözüm iki cesme çünkü sen daha çok sen oluyorsun böyle. şimdi sana içimde biriktirdiklerimi anlatıyorum hiç olmadık zamanlarda soylediklerimi bedenimi cehennem benzeri ateşlerde külçe gibi eriten sensizliklerimi en çok…! İstanbul yanıyor şimdi başım şimdi duman duman İstanbul yanıyor, dağlar, taşlar gökler yanıyor ama sen olmayınca yanımda göklerden dökülen küller bedenimi üşütüyor.. İstanbul yanıyor, İstanbul vuruyor hasretin tütüyor burnumda hayalin vuruyor, sözlerin vuruyor ve durduk yerde ellerim üşüyor bu üşüyen ellerim hep yokluğunu yazıyor utanıyorum…! yıldızlar vuruyor geceye uykularım bölünüyor kendimi arıyorum sana kaçamaklarımla boynum bükülüyor. sen olmadan ağlayamıyorum çünkü sen olmayınca ben ben olamıyorum ağladığım yabancılardır biliyorum herkes şimdi uyuyor ama ben uyuyamıyorum…! İstanbul yanıyor şimdi ve yaşıyorum yine en aykırı zamanları yaslanmadan göğsüne, sarılmadan sana sımsıkı… Eski resimlerine bakiyorum simdi, Seni cok ozluyorum OGLUM........ Annen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Gebertirim hepinizi Sadunun(windshade) annesi o [Bu mesaj TheCoder tarafından 05 Şubat 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Gebertirim hepinizi Sadunun(windshade) annesi o /coder [Bu mesaj TheCoder tarafından 05 Şubat 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fuzinnes Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Gebertirim hepinizi Sadunun(windshade) annesi o /coder [Bu mesaj TheCoder tarafından 05 Şubat 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gerçekten çok üzücü allah sabır versin acınızı paylaşıyoruz.. :([signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bir insan dalga geçmek için satır satır yazı yazmaz heleki bu kadar manalı ve duygu içerikli ne diyelim...[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Oğlunu kayıp veya kaçmış olduğunu düşünen bir annenin burada ne işi var anlamış değilim...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Asgard Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Sadun = Windshade, pati oda yani ortamı var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Windshade olduğunu yeni öğrendimi. Üzüldüm gerçekten çok iyi bir arkadaşımdı.[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Asgard Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bizlerden bas sagligi dilemekten baska bir sey gelmiyor ne yazikki... Basiniz sagolsun gercekten cok üzüldüm.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Olayı bi anlatan olsa iyi olurdu,[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Olay biraz eskilerden... Ben anlatamam böyle bir olayi en iyi loglar anlatir bir bak istersen... [signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 05 Şubat 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar