Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 ofise goturuyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 11,11 pazara geldi millet gezmeden tozmadan bir şey anlamadı. Şunu 1 hafta yapsalar bari. Gerçi şöyle göz ucuyla baktım , bindirip indirmişler. Şahsen telefonlarda hiç indirim falan göremedim İphone kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 ali de en azindan 11 11 fiyati sudur diyordu..indirim yapmayan saticilar da mevcuttu..yukarida ayiklama secenegi de vardi ..yani 11 11 indirimi olan saticilar olarak filtreleyebiliyordun..tr ye free shipping yapan 1111 cilerden kafamiza yatanlari sepete atip toplu siparis verdik..ha kendi adima gelgec cocuk oyuncagi aldim..bilmemne bebek..20 tane ..buradaki 1 tane fiyatina geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar