Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereden güvenli ve hızlı WOW alabilirim?

Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

hayır yapman gerek değil ama aklına birşey takılırsa mail atıp sorabılırsın genelde hemen cevap gelir ben bir yere mail atmıstım tr ye yollamıyoruz fılan demişlerdi şöle birşey var pre order yapıcagın sıtenın once FAQ bölümüne girip işte ödeme nerelere kargo ıle gonderılıyor kac gunde gonderılıyor ne kadar kargo ucretı alınıyor gibi şeylere bakabılırsın ha ama sana burdan alabılırsın sorun cıkmaz diyemem çünkü benımde yabancı bir siteden oyun almıslıgım yok ılk defa olucak ama bu 2 site de sorun cıkacagını dusunmuyorum ama sanal kart olayına bırsey diyemem [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 13 Ocak 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yalicapkini, 16 Ocak 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
Beyler ben ukgames.com dan alicam fakat adres kısmındaki turkce karakter olayını siz neyaptiniz?turkce karakterler problem olmasin?

türkçe karakter kullanmadan 6-7 ay önce sipariş vermiştim ve 8 güne falan gelmişti.
kullanmamanı tavsiye ediyorum ama kullandıysan da gelir tahminim çünkü en kötüsü o karakterler adamların sitede "?" olarak falan çıkar ve bizim postacı adresi çözer yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar gameloaded.co.uk'den sipariş verdim ama hala awaiting authorisation diye beklemede. Sipariş vereli 2 gün oluyor. Awaiting despatch veya cancelled'da olmadı. Hani cancel olsa başka biyer deneyecem. Yalnız ilk sipariş verirken ülke olarak yanlışlıkla U.K diye seçmişim sonra düzelttim. Acaba bunun bir etkisi olmuşmudur ? Biraz daha bekleyeyimmi yoksa başka bir yermi deneyeyim ? Burdan alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Düzelttiysen sorun olmaz, ama mailleş adamlarla.
Ben de alman sitesinde collectors sipariş ediyorum bu hafta, gerçi neden anlamadım 30 euro kargo bedeli var ya, o kötü. Collectors a da 76 euro vercek zaten patlıcak o 30 euro. Neden 30 euro o ? Daha ucuza CE alabileceğim bi yer bilen var mı, fiyatsal olarka değil de kargosal olarak =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deadea, 17 Ocak 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar avaturk den havale ile almayı düşünüyorum.. ne diyorsunuz bir sorun çıkarmı? daha önce havale ile alışveriş yapan oldumu acaba?

Ava'yı şahsen önermem daha önceden alışveriş yapıp çok pişman olan var.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ava'dan EQ2 preorderı yapanlar süründü. Ama ben de İzmir'den SWG preorderı verdim akşam 17.00 gibi, sabah 11.00 de elimdeydi.
Kısacası, pre-orderlar için bişi diyemem ama güvenilir sitedir bence.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...