Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ukgames.com yada gameloaded.com bunlar tr ye bır sorun cıkmadan getırıyorlar sanırım ben almadım ama okudugum kadarıyla kımse sorun yaşamamış bende bu 2 siteden birisinden alıcam büyük bir olasılıklada ukgames den alıcam[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 teşekkürler bende ordan alıcam o zaman birde hangi bankaların sanal kartlarını kabul ediyorlar?(türkiyeden) ,bunuda biri söylerse içim rahat edicek, şimdi bir huzursuzluk oldu içimde[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Şimdi birileri bana çıkıp araştırmadan soru sorma bu soruların cevapları daha önce verildi diyecek ve bunu demekde haklı olacak,sorumum cevabını buldum siz birşey demeden önce söyliyim dedim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben sendit.com dan 25.49 pounda finansbank sanal kartla pre order yapt1m.e-mail gorusmelerinden ciddi olduklarini hissettim.ama daha once buradan bir sey almadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 alırken , görüşme yapılmak zorundamı ?(İngilizcem fazla iyi değil)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hayır yapman gerek değil ama aklına birşey takılırsa mail atıp sorabılırsın genelde hemen cevap gelir ben bir yere mail atmıstım tr ye yollamıyoruz fılan demişlerdi şöle birşey var pre order yapıcagın sıtenın once FAQ bölümüne girip işte ödeme nerelere kargo ıle gonderılıyor kac gunde gonderılıyor ne kadar kargo ucretı alınıyor gibi şeylere bakabılırsın ha ama sana burdan alabılırsın sorun cıkmaz diyemem çünkü benımde yabancı bir siteden oyun almıslıgım yok ılk defa olucak ama bu 2 site de sorun cıkacagını dusunmuyorum ama sanal kart olayına bırsey diyemem [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 13 Ocak 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Engin2 sanal kartla problem olmaz alisveris yapan arkadaslarim oldu prosedür ayni oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tamam ,ilgisi için herkese teşekkürler[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Beyler ben ukgames.com dan alicam fakat adres kısmındaki turkce karakter olayını siz neyaptiniz?turkce karakterler problem olmasin?[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ ------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ben yazdım türkçe karakter Sorun olacağını sanmam sonuçta bize oyunu getirecek adam türk :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Yalicapkini, 16 Ocak 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Beyler ben ukgames.com dan alicam fakat adres kısmındaki turkce karakter olayını siz neyaptiniz?turkce karakterler problem olmasin? türkçe karakter kullanmadan 6-7 ay önce sipariş vermiştim ve 8 güne falan gelmişti. kullanmamanı tavsiye ediyorum ama kullandıysan da gelir tahminim çünkü en kötüsü o karakterler adamların sitede "?" olarak falan çıkar ve bizim postacı adresi çözer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bazen turkce karakterlerin cok sorun oldugunu duymustum bunu sormak lazım siteye : )[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ ------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar gameloaded.co.uk'den sipariş verdim ama hala awaiting authorisation diye beklemede. Sipariş vereli 2 gün oluyor. Awaiting despatch veya cancelled'da olmadı. Hani cancel olsa başka biyer deneyecem. Yalnız ilk sipariş verirken ülke olarak yanlışlıkla U.K diye seçmişim sonra düzelttim. Acaba bunun bir etkisi olmuşmudur ? Biraz daha bekleyeyimmi yoksa başka bir yermi deneyeyim ? Burdan alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Düzelttiysen sorun olmaz, ama mailleş adamlarla. Ben de alman sitesinde collectors sipariş ediyorum bu hafta, gerçi neden anlamadım 30 euro kargo bedeli var ya, o kötü. Collectors a da 76 euro vercek zaten patlıcak o 30 euro. Neden 30 euro o ? Daha ucuza CE alabileceğim bi yer bilen var mı, fiyatsal olarka değil de kargosal olarak =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben ce satılmıyor sanıyordum.30 euro cidden cok geldi banada ama baska yerde bilmiyorum valla ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 arkadaşlar avaturk den havale ile almayı düşünüyorum.. ne diyorsunuz bir sorun çıkarmı? daha önce havale ile alışveriş yapan oldumu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Weblebiden elden ödeme yoluyla alabilirsin havale masrafı vermene gerek kalmaz.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: deadea, 17 Ocak 2005 16:22 tarihinde demiş ki: arkadaşlar avaturk den havale ile almayı düşünüyorum.. ne diyorsunuz bir sorun çıkarmı? daha önce havale ile alışveriş yapan oldumu acaba? Ava'yı şahsen önermem daha önceden alışveriş yapıp çok pişman olan var.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 nasıl elden ödeyebiliriz istanbulda nerde var[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 istanbulda sorumu .) ben kayserideyim. Sorun cıkar diye tırsıyorum O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben avadan sipariş ettirmiştim daoc hiçbi sorun çıkmamıştı 2 günde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Eninde sonunda alıcam bu oyunu.Ama EU server ları açıldığında oyunda olmak istiyorum... Geri kalmamak lazım yoksa bi giriyosun adamlar lvl 20 30 olmus sen 1 sin pf hic zevk vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya eu daha çıkmadımı çıksada nerden alcaz bilmiyorum biri yardımcı olabilirmi???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ava'dan EQ2 preorderı yapanlar süründü. Ama ben de İzmir'den SWG preorderı verdim akşam 17.00 gibi, sabah 11.00 de elimdeydi. Kısacası, pre-orderlar için bişi diyemem ama güvenilir sitedir bence.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benım arklar da eq ıcın preorder verdılerde dayanamayıp gıdıp kendılerı aldılar :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar