Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereden güvenli ve hızlı WOW alabilirim?

Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

Bende baktım gameloaded.co.uk e gördüm ki,

herşey dahil 27 pound (yani 51$) ve sadece pre-order için bu parayı veriyorsunuz :)
emin değilim ama birde kdv ödüyorsunuzsanırım.

Sonuç olarak etradecenter herzaman daha avantajlı, biz cdkeyleri 10 dakika içerisinde gönderebiliyoruz. Cdlerinizde 5-10 gün içerisinde size ulaştırılıyor.[signature][hline]WoW-EU
www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 30 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
Gamelodeddan aldım preorder 25 euroya kutulu herşeyli :D Etradecenter çok pahalı.

Sen daha kaç paraya aldığının farkında değilsin 25 euro değil pound(sterlin) yani 51 dolar oluyor arkadaşın dediği gibi artı pre-order yani elinde ne zaman olucak kim bilir...
Sosyal ağlarda paylaş

En ucuz ve Guvenli WoW nerden alabilirsiniz?

Cevabi cok basit.

eTrade CENTER gercekten cok guvenilir ve cok cabuk size istediginizi ulastiriyor.

Az evel WoW cd-key aldim odemeyi yaptiktan 1 dakika sonra Cd-key elimdeydi.

Yanilmiyorsam 24. WoW satin alan sahisim..

Tessekurler eTrade CENTER.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

4 cdkey ben 2 cdkey de az once baska bi arkadasım aldı sorun yok . daha fazla beklemeye de gerek yok.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an itibariyle bende 2 tane key aldım e trade den keyleri karşılaştrıdım ilgili siteden bi sorun yok formumu doldurdum eu için betayı bekliycem artık....[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine etrade centerın propaganda yerine dönmüş burası. Defalarca wow bölümünde etrade center vıdı vıdısı etmeyin diye söylendi değil mi? Ben şahsen güvenmiyorum etrade centera. Şimdi cdkeyleriniz 3-5 dk da elinize geliyor bakalım ama eu açılınca bir de açılmış çıkarsa keyler çok gülerim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

Ben hic sanmiyorum boyle bir kustahligin olucagina acikcasi.

Sitesine gir bak oyun disinda bir suru sey satiliyor ki satilan seyler bu oyunun 3 4 misli fiyatina gidiyor.

forumun konusu : nerden guvenli ve hizli wow alabilirim

Buradan alan insanlar tecrubesini yaziyor.

Ortada bir propaganda yok. Gercekler var..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bakalım göreceğiz ama neden gülüyorsun onu merak ettim yani bu adam bizi dolandırırsa hoşuna gidecek öylemi?Enteresan gerçekten.....[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu başlığı şuana kadar iyi gidiyor diye FAQ içersini almıştım, bütün mesajlar gayet iyi gidiyordu.Etrade center konusundaki fikirler diğer satın alım başlıkları altına yeterince yazıldı. Eğer bu konu üzerinde tartışılacaksa orada tartışabiliriz. Bu başlığı FAQ'tan çıkarmak istemiyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

@preas,

cdroomshoptan nasil aldin ? suan fiyat 50$ gozukuyor,
kargoyu ne sectin ? airmail 8$ dolar gozukuyor,
DHL turkiye 36$ gozukuyor, birliktemi aldiniz,

kaca gelmis oludu ?

CDroomshopun merkezi canada olduguna gore, ve sen 5 gunde kapimdaydi dedigine gore, DHL le almis olmalisiniz, cunku airmaille gonderilen mektuplarin dahi 14 gunde gittigini duydum.

dogrumu, bilgilendirirsen sevinirim,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 01 Ocak 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
Yine etrade centerın propaganda yerine dönmüş burası. Defalarca wow bölümünde etrade center vıdı vıdısı etmeyin diye söylendi değil mi? Ben şahsen güvenmiyorum etrade centera. Şimdi cdkeyleriniz 3-5 dk da elinize geliyor bakalım ama eu açılınca bir de açılmış çıkarsa keyler çok gülerim.
konuyu bilmiyorum ama cdkeyi alınca direkt kayıt olup account yaratmıyor musun? yani accountunu yarattıktan sonra cd key başkasının elinde olsa ne farkeder?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
preas, 02 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Valla 60$a falan yakin oldu toplamda adam basi.
Biz US alip EUya cevirdik yani pre-order falan degil

saolasin preas,

abi madem ole niye millet ordan almiyo ? ben bi denicem bakalim.

bu arada ordan baska alanlar varmi ? bu kadar kolaya geldimi.

millet bekliyorumm....

saolasiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk postta alan yetkilisi tarafindan verildi bize bu site. Bizde guvendik aldik bir sorun cikmadim ama bilemicem bir sorun cikarsa benden bilmeyin :D[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

yazıları okudum ancak biraz kafam karıştı. son bir açıklama yapabilirmi biri bana. Benim istediğim sadece avrupa serverında oynamak yani oyun çıktığında artık şubattamı çıkacak bana kutu halinde yollasınlar. nerden pre order etmeliyim bunun için ? eden varsa site verebilir mi?
yazılardan us version için mi eu içinmi olduğunu pek çıkaramadım.
Sosyal ağlarda paylaş

alan yetkiliside acaba burdan mi aldi ?

oda bizi bilgilendirse bu konuda, bu arada arkadaslar,

yokmu baska cdromshop tan alan, yorumlarinizi bekliyoruz.

isi sansa birakmak istemiyorum, olmazsa etrade den alcam artik. baksana okadar adam etrade den aldim 5 dakikada elimde diyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...