Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl patlakmı?

Mirluin

Öne çıkan mesajlar

benim bi sorun yokta adsl i olan bi arkadaşın net patladı hiçbişeye bağlanamıyomuş aslında şimdi buraya açmam saçma oldu aynı sorunu yaşayan varsa zaten buna cevap veremez ama aynı sorunu yaşayan tanıdığı olan varmı? varsa bilginiz varmı ne zmn düzelir vb vs
ps: sorun bi yarım saat falan önce başlamış[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)

[Bu mesaj Mirluin tarafından 04 Şubat 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş istedi açmamı sor diye belki başkasındada vardır bölgeseldir falan yani adsl patlak diyerek bütün adsller patlak manasında demedim, bir sürü yeni mesaj geliyor görmüyomusun diyerek onu kastediyosan[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

benim kozyatağı ve iğrenç[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara - seyranbağları santral . Durum suanda 10 kpbs nin ustune çıkmadı . bi bağlanıyorum bi bağlanamıyorum . Pfff[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

öyle dedi ama ben hala bazi yurt dışı sitelerde arıza olmadan onceki verimi alamiyom. mesela yurtdışındaki kardeşimle msn den webcam ile goruşuyoduk guzel guzel ama şimdi goruntu o kadar agırki takılıyo kalıyo bazen. (512k baglantı)[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

bizim portlarda izmirden acıldıgı icin usakta geberik durumda[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...