copperelf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 avrupa serverları acılınca us deki accountlarımı kapatacağım. boş boş durmalarındansa birisine vermek daha akıllıca olur. account 1: 44 paly, 41 rogue, 30 hunter, 30 warior, mayıs ayına kadar gamecard ile ödemesi yapılmış durumda. cdleri mevcut account 2: arkadasım için getirtmiştim, paticikteki bir siteden sadece cd key'ini aldım. (cd leri çektirmek gerekiyor yani) account şubat sonuna kadar ödemesi yapılmıs durumda. not: 2 numaralı accountu hemen, 1 numaralı accountuda eu serverları acıldıgı anda verebilirim. ankaralı arkadasların olması tercihimdir, gelirler elden teslim alırlar içlerinde sıkıntı olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 up... gelen pm lere bakılırsa herkes euya gececek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 2. account tamam da, ilk account'un (karakterlerin vs) satılması blizzard tarafından yasaklandı. burda da bunların konuşulması yasak bildiğim kadarıyla.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dostum silersin olur biter... hangi oyunda second hand accountun satilmasi legalki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar