copperelf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 avrupa serverları acılınca us deki accountlarımı kapatacağım. boş boş durmalarındansa birisine vermek daha akıllıca olur. account 1: 44 paly, 41 rogue, 30 hunter, 30 warior, mayıs ayına kadar gamecard ile ödemesi yapılmış durumda. cdleri mevcut account 2: arkadasım için getirtmiştim, paticikteki bir siteden sadece cd key'ini aldım. (cd leri çektirmek gerekiyor yani) account şubat sonuna kadar ödemesi yapılmıs durumda. not: 2 numaralı accountu hemen, 1 numaralı accountuda eu serverları acıldıgı anda verebilirim. ankaralı arkadasların olması tercihimdir, gelirler elden teslim alırlar içlerinde sıkıntı olmaz...
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 up... gelen pm lere bakılırsa herkes euya gececek galiba.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 2. account tamam da, ilk account'un (karakterlerin vs) satılması blizzard tarafından yasaklandı. burda da bunların konuşulması yasak bildiğim kadarıyla.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 dostum silersin olur biter... hangi oyunda second hand accountun satilmasi legalki?
Öne çıkan mesajlar