Law Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Wispy said: Biraz iç boşaltmalık olacak 30'lu yaşları geçtim. İyi bir işim ve eşim var. Birkaç senedir evliyim. Ama hala oyunlara çok vakit harcıyorum. Aileden uzakta okuduğum üniversite yıllarımı 3 sene salak gibi Wowla geçirdim. Saçma sapan hardcore raid'iydi, server first'iydi derken okul ne olduğunu anlamadan bitti. 8-10 kişilik sıkı bir arkadaş grubu dışında ne bir çevre, ne güzel hatıralar kaldı. Wow'dan kurtuldum ama hep farklı bir oyun onun yerine geldi. Hep şunu da bitireyim azaltacağım oyunları kafası. Şu anda ps4 Fifa17, pc'de Overwatch'la vakit öldürüyorum. Bunlardan sıkıldığımda yine başka bir şey bulacağım. Akşam eve 6.30' gibi geliyorum. Bazen birlikte yemek yapıyoruz. Yemek sohbet muhabbet 1 saat öyle geçiyor. 8'de geçiyorum içeriye 11'e kadar vakit öldürmece oyunlarla. Sonra eşimle yanyana bir şeyler izliyoruz bazen birlikte bazen kendi bilgisayarlarımızdan. 12'de istiklal marşı ve kapanış. Eşim biliyordu evlenmeden oyuncu olduğumu. Yine de evlendikten sonraki ilk 6 ay buna alışması zor oldu. Kızdığı da oluyordu ki hak veriyorum. Şimdi o daha bir kabullendi. Mutlu olmanı istiyorum ben sıkılmıyorum diyor ama bu mutluluk değil ki, sahta bir mutluluk. O bile değil hatta. Oyunlardan başka bir hobim yok. Aslında var da yapmıyorum. Kitap, dergi neredeyse artık hiç okumuyorum. İki sene gitar öğrendim sonra elime almayı bıraktım, 3 aydır spora gitmiyorum. Arkadaşlarla 1-2 ayda bir buluşuyoruz o kadar. Satranç oynuyordum bıraktım. 10 sene öncesine göre ne konsantrasyon kaldı ne bir şey. Okuduğumu 3 kere okuduktan sonra anlıyorum. Dikkatimi toplayamıyorum. Herşeyin üstüne gittim salak gibi 5bin tl verip yeni bilgisayar aldım bir de 3 ay önce. Şimdi de yeni bilgisayar aldım biraz hevesimi alayım bırakırım kafasındayım. Böyle yaşamaktan gerçekten çok sıkıldım. Bilgisayarı satsam, ps4'ü atsam yabancı dizilere saracağım vaktimi yine çarçur edeceğim (daha önce böyle oldu). Beni bilgisayarsız telefonsuz bir dağ evine kapatsalar bir aya düzelirim kanısındayım. Ama böyle bir olasılık da söz konusu değil. Ne yapayım hiç bilmiyorum ya. Şu dediklerini aynen eşin ile paylaşdın mı ? Konu ile ilgisi yok ama merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar