Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bizde boş durmadık..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 evet ya sonunda karda gördük yeni kalktım perdeyi bi açtım şok oldum hemde baya güzel yağmış :) biraz ekşın yapabiliriz belki bu karda. rekkis'inde ellerine sağlık ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya cekmisken bari bide mevlana turbesininde resmini cekseydik. gorur rahatlardık biraz.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yok öle beleşe gelin görün :p[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: crocodile, 05 Şubat 2005 10:38 tarihinde demiş ki: ya cekmisken bari bide mevlana turbesininde resmini cekseydik. gorur rahatlardık biraz. Olurda aradaki mesafe :) yani oraya gidene kadar yaz gelir ondan dolayı :lol:[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 zaten rekkis anca cafesinin önünü çekebilmiş birde Mevlana'ya kadar zor gider peh. kuleyi afrayı fln çekseydin aha bakın bizdede küçük olsada karlı gökdelen var =P[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Xharloan, 05 Şubat 2005 10:40 tarihinde demiş ki: yok öle beleşe gelin görün :p ahahahahah. vakit bulamıyom ya yoksa walla cok istiyom aslinda. gelmeyi:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Xharloan, 05 Şubat 2005 10:43 tarihinde demiş ki: zaten rekkis anca cafesinin önünü çekebilmiş birde Mevlana'ya kadar zor gider peh. kuleyi afrayı fln çekseydin aha bakın bizdede küçük olsada karlı gökdelen var =P ya ya baya bi delmis gogu zaten:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Olm ne ya benim amacim burada kar'ı ön plana çıkartmak :lol:[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: rexx, 05 Şubat 2005 10:47 tarihinde demiş ki: Olm ne ya benim amacim burada kar'ı ön plana çıkartmak :lol: tabiki o biliyoruz guzel kardesim bizde dedikki ne guzel cekmissin resimler ah bide mevlana turbesi olsaydi orayi hic gormeyenler olabilir aramizda onuda tekrar gorurdu hemde karlı karlı. ama fotolarıda iyi cekmissin.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 burada daha birşey yok.. [ist/kartal][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 İstersen biraz bişeyler gönderebiliriz :P[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?
Solkirans Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 İzmir'e ne zaman yağar bu meret[signature][hline]SİLİN BU ACCOUNTU POST KASIOMUŞUM ÖYLE DİOLAR!!!!!!!
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 crocodile resimde gördün camiyi tabi duyguların kabardı dime :=)[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
sir_carmelo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Çok küsel yağdı ya.küçük kardeşim war, pencerenin önünden ayrılmadı sabahleyin. kar yağışını izliycem diye[signature][hline]- Temel bir daire çizmiş içinde oynuyormuş, niye? - Kendi çapında eğleniyormuş...
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Şu an Kars-Sarıkamışta vatani görevimi yapmaktayım burdaki karı görseniz... Tek katlı binaların çatısının hizasında.[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Asgard Uo
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kars ayrı bir dünyadır yani.. oralar da doğal şeyler olarak karşılanır heralde :) bu arada hayırlı teskereler inşallah..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Saol Evet Kars'ta halk normal karşılıyor ama biz askerlere göre normal değil tabiki. :) Buranın soğuğunu ve karını görünce buraya olmek için geldiğimizi düşünüyoruz.[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Asgard Uo
TooRan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yahu gece rüyamda köpeğimle karda oynuyordum...Sonra sabah babamın" hay anasını ..... avradını... işe dolmuşla mı gideceğiz" dedigini duydum :)bi baktım pencereden dışarı lapa lapa kar:)[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Öne çıkan mesajlar