Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaşlar bende linksys die bir modem var ve arkadaslarım bir girior ertesi gun giremior ben bu mevzudan sıkıldım bana önerirmisiniz bir modem onu alıp rahatca oynayalım arkadaslarımla lutfen rica ediorum hem kaliteli olsun hem surekli baglanabilsinler yada suan ki modemdeki sorun neden arkadaslar bir girior sora bidaha denior girilmior char secme yerinde kalıoır buna benzer baslık acılmıs ama onda hic giremior bunda girior giremio Şimdiden Teşekkürler
nbl_wolvex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ip'ni sabitlemen lazım.[signature][hline]nbl staff
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ip sabit değil ama her girdiklerinde o anki ipi veriorum yada direkt bi modem sölein
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 zoom 8x routerli alıcaksın oda yaklaşık 200-250 $[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 daha makul fiyati yokmu bir tek bu modemmi calıstırıyor
Albert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bi kere girip ertesi gunu giremiyorlarsa modemden degildir o.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 peki nedendir ???????????????????????????
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ayrica sabit ip istiyorsan telekom'a basvuracan.. modem ile alakasi yok Kablonet Forever.. ADLS iS SUX...[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yine cıkmaza girdi siz bana neler yapmam gerekior makul duzeydew modemi sölein napacaımı sölein işi kökünden halledelim
Albert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bi cok sebebi var onun. bendede oluyor bazen, restart falan atiyorum duzeliyor.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kac restart attım acılmadı yapma ya acan acıo bir anlatın
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bendede ;)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Öne çıkan mesajlar