Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuda da belirttiğim gibi Ahmet Kaya'nın en beğendiğiniz şarkısı hangisi? Çok fazla dinlemem ama bu sıralar "Birazdan Kudurur Deniz" epeyce aklımda. not: arama yaptım, böyle bir konu bulamadım[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 04 Şubat 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ahmet kaya - Söyle [signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Kendercik, 04 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: not: arama yaptım, böyle bir konu bulamadım http://forum.paticik.com/view.php?id=109452[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 biraz daha dikkatli baksan görürsün :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 konu başlığı bana hitab etmiyordu o yüzden yenisini açtım[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kıvır kıvır. yeni üyeler bile arama yapıyor helal olsun :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Kıvırmakmış... Madem protestom anlaşılmadı, öyleyse açıklayayım: Ben zaten buraya gelip de Ahmet Kaya'nın en beğendiğiniz şarkılarını sormam. Ne zaman ki "Best Songs of Ahmet Kaya" diye bir başlık gördüm, o zaman bir de türkçesi olsun istedim. Budur. Kilitlersiniz muhtemelen gıcık bir herif olduğum için ama belki birkaç yerin kulağına gider...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 saol ya bende best of fln ne diyodum içimden..eyw ii yapmisin..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 basligi gorunce direk anladimdiger topigie inadina acildigini :) basim belada tabancami unutmusum helada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Başım belada ENtel maganda+ ahmet kayaya da gerçekten best of fln ayıp yani[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 keşke link vermeseydiniz.. diğer topik uplanmış..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar