eddy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Şu sıralar en çok oynadığım oyun süper bir strateji oyunu Osmanlı,Selçuklular falan da var kesinlikle tavsiye ediyorum. Oyunda kürdistan diye bir bölge var o biraz canımı sıktı çünkü tarihte kürdistan diye bir yer veya bir devlet bilmiyorum ama oyuna neden koymuşlar anlayamadım bilen varsa söylesin.[signature][hline]Gözlerinizi kapadığınızda daha çok şey görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=91950[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 şu oyunun cd sini bi türlü bulamadım koskoca göztepede ya of...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar