xrex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 selamlar.biraz önce eu 6 da 7 gruptan olusan bir raid yaptik.daha dogrusu yapmaya calistik.darkshore a girdikten hemen sonra 10 sn civarinda bir lag basladi.savasmak imkansizdi.us deki durum ne?bu sekilde bir lag oluyor mu orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende vardım raid sırasında. daha önce de forumlarda bir yerde yazmıştım. hangi raid olursa olsun farketmiyor lag çıkıyor. sorun ping'den değil, bilgisayardan da değil. tamamen server taraflı bir sorun. us open betada da olmuştu, kore betada da olmuştu. şimdi de oluyor. yaklaşık 50 kişi falan olmamıza rağmen her şey 10-20 saniye gecikmeli oluyordu. bu durumda bırakın raid'i koşamıyorsunuz bile. bir de pvp yapcaz... oldu. bir değil iki değil, yaptığım bütün büyük raid'lerde aynı şey vardı. hadi betadır düzelir, serverdandır falan diyoduk şimdi ciddileşti olay. daha 50 kişilik savaşı kaldırmıyosa nasıl meydan savaşı yaparız? şu ana kadar 40 kişinin üstünde yapılan ve bu sorunla karşılaşmadığım bir raid görmedim. xrex de aynı şekişde. us'de oynayanlara bir soralım dedik, orda nasıl durum?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 up[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raivo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Walla ben her raid oldugunda server da lag le karsilastim bugune kadar ki warsong da oynuyorum o kalabaliklikta gayet normal adeta oyun kitleniyor heryerde:)ama son gunlerde yapilan raid lerin gayet rahat gectigini hatta raid disindada herseyin normal oldugunu cok duydum-heralde surekli duzeltmeye urasiyolar bu olayi sonunda tamamen bitirirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bugün eu betada benzeri başıma geldi 170 civarı ping vardı sabit pvp başlayınca ortam ana baba günü oldu 30-40 kişi vardı ping değişmemesine rağmen acaip lag oldu.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bahsettiğim olayın ping'le alakası yok zaten, aynen 100 ping falan olmasına rağmen dehşet lag oluyor. umarım düzelir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar