Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

us de oynayanlara bir soru

xrex

Öne çıkan mesajlar

bende vardım raid sırasında. daha önce de forumlarda bir yerde yazmıştım. hangi raid olursa olsun farketmiyor lag çıkıyor. sorun ping'den değil, bilgisayardan da değil. tamamen server taraflı bir sorun. us open betada da olmuştu, kore betada da olmuştu. şimdi de oluyor.

yaklaşık 50 kişi falan olmamıza rağmen her şey 10-20 saniye gecikmeli oluyordu. bu durumda bırakın raid'i koşamıyorsunuz bile. bir de pvp yapcaz... oldu. bir değil iki değil, yaptığım bütün büyük raid'lerde aynı şey vardı. hadi betadır düzelir, serverdandır falan diyoduk şimdi ciddileşti olay.

daha 50 kişilik savaşı kaldırmıyosa nasıl meydan savaşı yaparız? şu ana kadar 40 kişinin üstünde yapılan ve bu sorunla karşılaşmadığım bir raid görmedim. xrex de aynı şekişde. us'de oynayanlara bir soralım dedik, orda nasıl durum?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben her raid oldugunda server da lag le karsilastim bugune kadar ki warsong da oynuyorum o kalabaliklikta gayet normal adeta oyun kitleniyor heryerde:)ama son gunlerde yapilan raid lerin gayet rahat gectigini hatta raid disindada herseyin normal oldugunu cok duydum-heralde surekli duzeltmeye urasiyolar bu olayi sonunda tamamen bitirirler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...