photographer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Su soğutmadır sessiz çalışır diye aldık maşallah tor tor tor çalışıyor pompa. Soğutmada hiçbir sorun yok. idle 30-35 Full yükte 70 civarı Sesinden ve hava soğutmaya geri döneceğimden satıyorum. 2016 Ocak ayında aldım. Garantisi var faturanın da fotokopisini veririm çünkülüm aynı faturada başka ürünlerim de var:) Eksik parçası yok. 130 gayme indirim yok. let the axes rise!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 samimiyetini sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 utandım ya la (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 ahanda sattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar