KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yaw benim burçlar konusunda sapık bir arkadaşım var.. O doğum haritasının herşeyden önemli olduğunu söylemişti. Parmak izi gibi neredeyse eşsizmiş... Yükselenmiş, ana burçmuş, ay burcuymuş cartmış curtmuş pek önemli deil (Yükselen en önemlisiymiş bunlar arasında, hayata en çok etki eden o oluormuş), Ana burcu Başak, yükseleni Akrep olan birinin doum haritasında dolu Balık çıktı diyelim, bu kişi Başaktan Akrepten çok Balık özellikleri taşıyormuş... Bi de gelecek, geçmiş, aile, aşk falan felan, daha rahat yorumlanabiliormuş...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ana burcum ikizler yükselenim de ikizler, spiritüel insanların kaçmasını izlemek çok keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 özellikler direk tutar genelde bende aslan burcuyum,burç hakkında yazılan herşeyi aynen uyguluyorum vallahi bende şaştım bu işe kendimi de deiştiremiom yazık oldu :) bu arada bu burç olayları mısır uygarlığından falan kalmaymış düşünsenize ozamandan beri belli aralıklarda doğan insanları incelesek tabiki çözümleriz davranış tiplerini :P tabi mısırda 365 günlük takvim kullanılıomuydu bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben de ikizlerim, Berk'in de ikizler olduğunu ilk mesajından anlamıstım. ikizlerrrr niahaha :P yükselenim balık, böyle hayal meyal yaşıyorum...[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 [spo1=Hangi Ayda Dogdunuz ?] [spo13=Ocak]Hirsli ve ciddi kisilik Ogrenmeyi ve ogretmeyi sever Insanlarin zaaflarini ortaya cikarmayi sever Cok elestirir Akilli ve planli programlidir Cok calisir ve uretkendir Duyarli ve derin hisleri olan biridir Insani nasil mutlu edecegini bilir Asiri dikkatlidir Bunyesi kuvvetlidir Zor heyecanlanir Romantiktir ama askini ifade etmekte zorlanir Cocuklari sever Evcil ve sadik bir es olur Kolayca kiskanir Sosyal yonden zayiftir[/spo] [spo12=Subat]Somut seylere onem verir Degiskendir Sessiz utangac ve agirkanlidir Kendine guveni pek yoktur Durusttur Ozgurlugune duskundur Bazen saldirganlasir Kesin olmayan islerden hoslanmaz Inatcidir Hayallerinin pesinden gider Batil inanclara egilimlidir [/spo] [spo11=Mart]Cekici kisilik Utangac ve tutucu Esrarengiz Comert ve sempatik Rahatina duskun Duyarli Hizmet etmekten zevk alir Kolay sinirlenmez Guvenilir Nezakete onem verir Iyi bir gozlemcidir Intikamcidir Seyahat etmeyi sever Dikkat cekmeyi sever Dekorasyona meraklidir Tempolu muzikleri sever Cok degiskendir [/spo] [spo10=Nisan]Aktif ve enerji doludur Cabuk karar verip cabuk pisman olur Sefkatlidir Mantigini dinler Diplomatiktir Insanlari teselli etmeyi sever Dostlarinin sorunlariyla yakindan ilgilenir Cesurdur Maceraperesttir Sevgisini ve ilgisini belli eder Hafizasi gucludur Bas ve gogus hastaliklarina egilimlidir [/spo] [spo9=Mayis]Sert yapili Kolay sinirlenir Kolay ilgi ceker Fiziksel guzellige onem verir Motivasyona ihtiyaci yoktur Sistematik calisir Hayal kurmayi sever Ileri gorusludur Kolay sakinlestirilir Anlayislidir Kulak ve boyun bolgesi hassastir Edebiyat ve sanatla ilgilidir Evde oturmayi sevmez Cocuklari pek sevmez [/spo] [spo8=Haziran]Ayni anda birden fazla sey dusunur Nazik ve tatli dillidir Hassastir Kararsizdir Komik ve eglencelidir Konuskandir Kolay arkadas edinir Kolay incinir Gribe yatkin bunyesi vardir Cok inatcidir [/spo] [spo7=Temmuz]Iyi bir sirdastir Anlasilmasi guc biridir Asiri gururlu Baskalarinin dusuncelerine asiri onem verir Sokulgandir Kin tutmaz Sempatiktir Yanliz olmayi sever Kolay ogrenir Arkadas sikintisi cekmez Mide sorunlari olabilir Zor ikna olur Agir isleri sever [/spo] [spo6=Agustos]Sakalasmayi sever Duyarli ve ilgilidir Korkusuzdur Liderlik ozellikleri vardir Ruhbilimle ilgilenir Kolay provoke edilir Dikkatli ve tedbirlidir Bagimsizligina duskundur Yol gostermeyi sever Romantiktir [/spo] [spo5=Eylul]Iyi bir konusmacidir Sadik ve guvenilirdir Detaylarla ugrasir Sorumluluk almayi sever Bilgi ve kulture onem verir Insanlarin hatalarini yuzune vurmayi sever Spor ve seyahati sever Iliskilerinde secicidir Hislerini kendine saklar[/spo] [spo4=Ekim]Herkesle sohbet etmeyi sever Ilgi odagi olmak ister Yalanciligi yapmacikligi sevmez Arkadaslarina cok onem verir Cabuk kirilip cabuk toparlanir Bencildir Kendiliginden yardim teklif etmez Baskalarinin dusuncelerine onem verir Duygusaldir Kendine kolay guvenmez Etrafindan cabuk etkilenir[/spo] [spo3=Kasim]Eglenceli kisilik Insanlari kolay etkiler Caliskan ve sorumluluk sahibi Kontrolu ele almayi sever Enerjik ve cevresini motive eden biridir Iyi bir liderdir Icten ve yardimseverdir Adil davranir Surprizleri sever Hatalari affetmez Iradesi gucludur Derin duygularla sever Herkesi oldugu gibi kabul eder Sir saklamayi bilir[/spo] [spo2=Aralik]Sadik ve comert Sabirsiz Birlikte vakit gecirmesi eglenceli kisilik Azimli Sosyal yonu kuvvetli Dostlarini kendinden fazla dusunur Kizginligi uzun surmez Sevildigini hissetmek ister Espri anlayisi gelismistir [/spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 adımız çıkmış 9 a inmez 8 e tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Buyrun efenim dogdugunuz aya gore ozellikleriniz yuzde yuz diyemem ama 85 tutuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu kadar olur ya burçlara inanmaya başladım kasım doğumluyum nerede ise beni anlatmış lol (övünmek gibi olmasın ehe) [spo1=Kasım]Eglenceli kisilik Insanlari kolay etkiler Caliskan ve sorumluluk sahibi Kontrolu ele almayi sever Enerjik ve cevresini motive eden biridir Iyi bir liderdir Icten ve yardimseverdir Adil davranir Surprizleri sever Hatalari affetmez Iradesi gucludur Derin duygularla sever Herkesi oldugu gibi kabul eder Sir saklamayi bilir[/spo][signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla ben bende olan bilgileri yazdim genelde tutuyor ama kesin birsey soyleyemeyiz bir arkadasimizin da dedigi gibi yonlendirmek bizim elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya şimdi ben bakınca bana da tuttu ama genelde olumlu şeyler yazıyolar bir de çift kişilik falan ekliyince genel özellikler o kadar zor deil. ama grip olmaya yatkın olma kısmını anlayamadım, burçla nasıl bi ilişkisi olabilir ki tamamen fiziksel bünyeyle alakalı bişey.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Belki vardir bilemezsin ki. Her nasil sigara içen kansere yatkinsa o ayda doganda oledir olur mu olur ? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 nasıl kişilik farkediyorsa bünyeside farkedebilir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Tabiki benimkisi bir olabilirlik bir olasilik yani. Senin kide olasi bi ihtimal. Ben zaten daha onceki postumda da bu konudan bahsettim. Olabilirde olmayabilirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 her zaman saçma bulurdum burçları ama son bir aydır bende gerçekten inanmaya başladım.. Ben kova burcuyum ve sanırım tüm özelliklerini de taşıyorum.. İnanmadığım o her gün gazetelerde yazan abuk sabuk günlük burç hede hodoları.. Ayrıca ekşisözlükte her burçla ilgili "güzel" açıklamalar var..tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 git ekşisözlüğe sen burayı tavsiye et.[signature][hline]firefoxcular tıklayamazsınız ugraşmayın i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi bea..şurda iyi niyetle bişi yapalım dedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bide ekşi sözlükte iyi niyetli bişi yap diyorum bende :D[signature][hline]firefoxcular tıklayamazsınız ugraşmayın i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: daverc, 02 Şubat 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Balik burcuyum, burcumun butun ozelliklerini tasiyorum, cogu zamanda tutuyo, hosumada gitmiyo degil :) Ben de ne zaman burcumun genel özellikleriyle ilgili bir şey okusam tam beni anlatıyor ama eksik hep, alkolü eklemeyi unutmuşlar, çok ayıplıyorum bu kitapları yazanları..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Riehn, 02 Şubat 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Buyrun efenim dogdugunuz aya gore ozellikleriniz yuzde yuz diyemem ama 85 tutuyor... Şaka maka %90 ı geçti bende:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mumkunse terazi burcu erkeklerini himayeme almak istiyorum, büyük bir oluşuma gidebiliriz arkadaşlar ehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Mayıs: Sistematik calisir bu iyiymiş gülmekle kalmadım headshot lalesi gibi ortadan ikiye yarıldım bilmiyorum öbür mayıs da doğanlar nasıl.. ben mi buglıyım acaba? zaten bu burç olaylarına hiçbi zaman pek kafa yormadım erman toroğlunun futbolla karışık seks yorumlarına benzetiyorum nedense.. :lol:[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arcane sahane cevap harikasin tek kelime ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Madder, 02 Şubat 2005 19:18 tarihinde demiş ki: mesela ben başak burcuyum ama asla titiz ve temiz değilimdir.sonra girişken olmayan bir burç derler ama aksine çoğu konuda girişkenimdirde.anlicağınız burç ana karakterini yansıtır insanın ama insan onu değiştirebiliyo. ben başak burcuyum. aşırı titizim. pek girişken sayılmam. basak burcu erkeğine nerdeyse tamamen uyuyor benim özelliğim, tesadüf mü bilmem ama çok şaşırmıştım ilk okuduğumda.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 boga burcuym we anlatılan ozellikleri tamamen tutuyor.Tesaduf ise nasıl bir tesaduf ki her soledikleri ozellik uyuyor.Ayrıca hayatıma giren we super gecen we bazı konularda mukemmel uyum sagladıım karsı cins burcu akrep.nedense bu da bahsettigim muthis uyumu saglayabileceim burc olarak ustune basıla basıla belirtilmish.We karsımdakinden cok etkilendigimde sen akrep burcusun di mi diye sordugumda nedense hep ewet cevabını alıyorum,burası da cok ilginc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bi ara hürriyet'te mi ne, tüm burçların detaylı açıklamalarını vermişlerdi. öyle çok uyuyordu ki bana; "burcun seçebileceği meslek dalları" bile ileride düşündüğüm mesleklerdi. koç burcuyum ayrıca.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar