pscoman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 [PLEVEL 1] bandage [function bandage] if () src.findid.i_bandage.dclick src.targetself else src.sysmessage Cantada Bandajiniz kalmamis. endif ya bu function u yaptim ancak .bandage yazinca sadecve target cikio bunu kendine yapmasi icin ne yapmam lazim yani .bandage yazinca direk kendine bandaj yapmasi icin ne yapmam lazim acabA?
macroman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 boşver ya uraşma said: F2 0 0 0 say .bandage waitfortarg target self ######## kulansınlar . ama ille target self yapsın diosan scr.target.self di galiba ama olmadı healing scriptini tekrar bide .bandage ye göre ayarla :]
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 [function bandaj] if () return 1 endif src.skill fail if !() src.st Bandajiniz yok. return 1 if !(( < ) || ()) src.st Tedaviye gereksiniminiz yok. endif return 1 elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.st Zehiri tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif else var.nx1 ( / {20 50}) var.nx2 ( / 50) var.nx3 + + {3 10})> endif nebula scpleri kullanıyorsan ben bunu kullanıyorum.[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr [Bu mesaj Tcpip tarafından 04 Şubat 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 src.targetself diye birşey duymadım ben ? on@targetself var[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 makrolardan akıllarda kalma bişey...[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync
Öne çıkan mesajlar