trodoon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaşlar bi scp yazmanızı istiyorum yardım ederseniz sevinirm. ßen bi futbol topu istiyorum bu topu onune gecen player suruklucek ve topa sahip olan player kılıç darbesi yediği zaman topu kaybedicek. Topa sut cekmek içinse playerin war-peace parması gerecek war-peace yapan player yani sut ceken player olduunda top belirli bi kare ilerlicek. ßu scp için yardım ederseniz sevinirim... Hepinize simdiden cok tesekkür ediyorum. Scp yi lutfen mail adresime yollayın cunku evde deilim anca eve gidince deneme imkanı bulurum.[signature][hline][email][[email protected]]send to mail[/email] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arama yapmayı denedinmi daha önce yapılmıştı bu topic hakkında yorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trodoon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Aradım hatta 2 haftadır arıyorum... malesef bulamadım:([signature][hline][email][[email protected]][/email] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 iyide ben hatırlıyorum aynı konu hakkında tartışmıştı millet allah allah :-? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum :-?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Plus şurayı bir oku istersen buyur; Önemli Duyuru - son zamanlardaki patilerin davranışları ile ilgili başlığı açan arkadaş scriptsharing.org sitesinde football diye arama yap 3 5 tane seçenek çıkacak deneyerek bakarsın.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bunu akıl etmişsin ama burda bir insanı haşladığımı sanmıyorum el deliye biz akıllıya muhtacız ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 anlamamışsın bile boşver :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trodoon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya ben buraya scpyi bulmak için yazdım şimdi kapanıcak konu yokmu bilen kimse? ayrıca Xharloan verdiğin adrestekilerde istediim gibi bi futbol scpsi yok :([signature][hline][email][[email protected]][/email] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 oradaki scriptlerden birini kendine gore uyarla. Ama zannediyorumki onlardan biri senin istediklerinden yoksa piyasada başka futbol topu yok :) Bir göz gezdirme ile anlayacak kapasite de birisin anlaşılan o zaman kendinde yazabilirsin aslında.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] [Bu mesaj Xharloan tarafından 01 Şubat 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trodoon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: trodoon(yani ben), 01 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bi scp yazmanızı istiyorum yardım ederseniz sevinirm. ßen bi futbol topu istiyorum bu topu onune gecen player suruklucek ve topa sahip olan player kılıç darbesi yediği zaman topu kaybedicek. Topa sut cekmek içinse playerin war-peace parması gerecek war-peace yapan player yani sut ceken player olduunda top belirli bi kare ilerlicek. ßu scp için yardım ederseniz sevinirim... Hepinize simdiden cok tesekkür ediyorum. Scp yi lutfen mail adresime yollayın cunku evde deilim anca eve gidince deneme imkanı bulurum. Anlattıpım gibi scpleri biras okuya biliorum ama dahacık yasım 16 uo ya 2 yıl önce basladım sizcede erken deilmi? 2 yıl daha oynasam belki bi scp yazarım ;) yani anlıcanız futbol topu istiyorum ya zaten evimde deilim iice arama imkanım az haftalardır arıyorum ama gunde yarım saat felan. ya işte öle mumkunse isetdiim gibi bi top olsun :P[signature][hline]*Sarhoş olur bu gece* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dostum insanlar ultima oynayarak scripting öğrenmiyorlar kasmak gerek bir süre[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trodoon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Haklısın zaten bana kuzen öğretti bu oyunu Sananede test stafflığı yapmıştır kendisi :P scpleri okumayı öğretti yani zblyi kendi serverim için nası cevirceğimi felan sayesinde öğrendim yani ordan kalma birikim. Annemin karnından uoyla doğmadım herhalde:) okadarda anlıcaz[signature][hline]*Sarhoş olur bu gece* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 [spo1=football.scp][itemdef i_soccer_ball] id=i_cannon_ball name=Soccer Ball type=t_soccer_ball on=@create color=029 attr=08010 on=@dclick if >2 src.sysmessage You're too far. return 1 else SRC.STAM=-5 f_calcio if ==0 var.mov=0 -1 0 f_shoot return 1 elseif (==1) var.mov=1 -1 0 f_shoot return 1 elseif (==2) var.mov=1 0 0 f_shoot return 1 elseif (==3) var.mov=1 1 0 f_shoot return 1 elseif (==4) var.mov=0 1 0 f_shoot return 1 elseif (==5) var.mov=-1 1 0 f_shoot return 1 elseif (==) var.mov=1 0 0 f_shoot return 1 elseif (==6) var.mov=-1 0 0 f_shoot return 1 elseif (==7) var.mov=-1 -1 0 f_shoot return 1 endif endif ON=@TIMER IF (>>0) MOVE= VAR.TIME=-1)> f_shoot ENDIF ON=@CLICK if >2 src.sysmessage You're too far. return 1 elseif (rand(100)>>) src.emote can't stop the ball else src.emote stops the ball! TIMER=-1 endif [function f_calcio] if (rand(10)==0) var.time=+)/10)-1)> src.emote shoots the ball! elseif (rand(10)==1) var.time=+)/10)-2)> src.emote shoots the ball! elseif (rand(10)==2) var.time=+)/10)-3)> src.emote shoots the ball! elseif (rand(10)==3) var.time=+)/10)+1)> src.emote shoots the ball! elseif (rand(10)==4) var.time=+)/10)+2)> src.emote shoots the ball! elseif (rand(10)==5) var.time=+)/10)+3)> src.emote shoots the ball! elseif (rand(10)==9) && elseif (rand(100)>>) src.emote can't shoot the ball! var.time=0 else var.time=+)/10)> src.emote shoots the ball! endif [typedef t_soccer_ball] on=@step IF elseif (rand(100)>>) src.emote loses the ball. ELSE f_step ENDIF [function f_shoot] TIMER=1 //STR gain IF ((<<60) && (rand(25)==1)) SRC.STR=+1 ELSEIF ((<<70) && (rand(30)==1)) SRC.STR=+1 ELSEIF ((<<80) && (rand(40)==1)) SRC.STR=+1 ELSEIF ((<<90) && (rand(45)==1)) SRC.STR=+1 ELSEIF ((<<100) && (rand(50)==1)) SRC.STR=+1 ENDIF [function f_step] //DEX gain and STAM loss IF ! (SRC.TAG.SBALL) SRC.TAG.SBALL=0 ELSE SRC.TAG.SBALL=+1 ENDIF IF (==10) SRC.STAM=(SRC.STAM)-1 SRC.TAG.SBALL=0 ENDIF TIMER=-1 IF ((<<60) && (rand(100)==1)) SRC.DEX=+1 ELSEIF ((<<70) && (rand(200)==1)) SRC.DEX=+1 ELSEIF ((<<80) && (rand(300)==1)) SRC.DEX=+1 ELSEIF ((<<90) && (rand(400)==1)) SRC.DEX=+1 ELSEIF ((<<100) && (rand(0)==1)) SRC.DEX=+1 ENDIF if ==0 move=0 -1 0 elseif ==1 move=1 -1 0 elseif ==2 move=1 0 0 elseif ==3 move=1 1 0 elseif ==4 move=0 1 0 elseif ==5 move=-1 1 0 elseif ==6 move=-1 0 0 elseif ==7 move=-1 -1 0 endif[/spo] kaynak: benim ar$iv :) edit: hay smiley kadar [signature][hline]Delinquent demiş ki: Bronks'un anisina bir dakikalik resync. Bronx demiş ki: höst ölmedim ben daha [Bu mesaj fastreload tarafından 02 Şubat 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 anılarım depreşti... ben yazmıştım o futbol topunu..[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hadi be o top benim baksana çizgili =P[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. sessizce çal benim için!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hö??[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Xharloan, 04 Şubat 2005 01:41 tarihinde demiş ki: hadi be o top benim baksana çizgili =P çok beğendim :) yeni imzam eheuehe [hline]Ba'aL [hline] said: Xharloan, 04 Şubat 2005 01:41 tarihinde demiş ki: hadi be o top benim baksana çizgili =P [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trodoon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 topu yollayan arkadasa tesekkürler ama roteriosu yok mmu bu topu:P[signature][hline]*Sarhoş olur bu gece* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 walla bu oyle beleş bi script olmaz herhalde cunku zor gibin gorunuyor.dusunce guzel ama hayata gecse daha da guzel olur.[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 roteriosu =??[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar