Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 selam arkadaslar, Excel bilgim 0 kadar kotu, az cok menuyu biliyorum da detaylari bilmiyorum. simdi yapilan bir is dusunun, arsivleniyor ama ayni isi bir kac kisi yaptigi icin her yeni is icin Excel dosyasinda isi yapan bolumune kim yaptiysa kendi ismini ekliyor. totalde 5 calisan, 3 kisinin ismi otomatik ekli ama diger 2 kisi degil. Oraya nasil isim ekliyoruz, yolu yordami nedir yardim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 bir de bu bolume isimleri daha onceden kayit edilmis arkadaslar disinda kimse isim ekleyemiyor. yan kutulara yazmak zorunda kaliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 bu ilgisizlik garbage'a actigim icin di mi. cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 bende aktif olarak sql ve excelde çalışıyorum. bilgim 10 üzerinde 2 falan iki program içinde. ama şu udemy falan gibi sitelerde excele giriş dersi falan oluyo onu yap. 1 sene idare etti beni dslhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Abi sadece isim eklemek icin kullaniyoruz, onu ekleyince otomatik numara atiyor, o numarayi da is uzerine etiketliyoruz. bunun icin komple set izlemiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 dosyayı bana yollarsan bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Anladığım kadarıyla isim eklediğiniz hücrelerde "data validation" kullanılmış. Hücreleri seçip Data sekmesinin altından data validation'ı aç, clear all, OK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar