Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Selam arkadaşlar, Cihazın kendisi kozmetik açıdan ve çalışma açısından gayet sorunsuz. Çok minik (tırnak ucu kadar) bir çentik var alakasız bir köşesinde. Şarj aletinin kablosu yıpranmış vaziyette maalesef ama çalışmasında bir problem yok. Klasik iPhone şarj kablolarında olduğu gibi bir durum var. Amerika'dan bizzat getirdiğim modeldir. Piyasaya çıktığındaki üst seçenekli modeliydi. Fiyat olarak Pati'ye özel gayet makul tutuyorum ve 3.000TL diyorum. Pazarlıksız son fiyattır. Özellikleri aşağıda: ayrıca 250GB SSD var :) Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 pil devri kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Sleeep said: pil devri kaçta? Şimdi baktım 441 imiş abi. Az mı çok mu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Giovanni said: Sleeep said: pil devri kaçta? Şimdi baktım 441 imiş abi. Az mı çok mu bilmiyorum :) bilgilendirmek için yazıyım abi seni, çok az değil, ama 2012 cihazı için gayet iyi durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Teşekkürler Sleeep :) Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Bu parçaları değiştirilebilenlerden mi? Not: alıcı değilim meraktan soruyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Emin değilim abi ya :) Beyler bakın nesli tükenen aslan gibi USB'li full size HDMI'lı Macbook Pro. Kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 bundan 2 tane aldık mayıs ayında mediamarkt kampanya yapmıştı 2600 tanesi tabi ssd siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 İndirim yapıyorum: 2700TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar