Shean Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Aradım ama konusu açılmamış sanırım. Banshee'nin eksikliğinden sonra cinemax mükemmel bir dizi yapmış. Konu vietnam savaşından sonra eve dönen amerikalı bir askerin toplum+yakın çevresi tarafından dışlanışılını işliyor. baya güzel dizi yapmışlar. 80lerin havasıda güzel işlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 cok basarılı dizi (tu) basroldeki elemanın imajı da fena behsat ç yi andırdı bana kfdjsghlşsdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 cinemax güzel işler yapıyor. the knick muhteşemdi. bu da güzel duruyor. sezonu bitmek üzereymiş. haftaya son bölümü bekleyip bingelemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 tom hardy sandım O.Cdeki rapist çıktı. prometheustaki herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Dizi bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Final güzeldi, oyunculuklar ayrı güzel. Buddy karakteri hastası oldum. spoiler http://previously.tv/m/2016-09-09-quarry04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar