Yeager Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Merhaba arkadaşlar, Artık çıldırmak üzereyim birde size danışmak istiyorum. Serverda çalışan scplerde skillstart trig. artık çalışmıyor! Nedenini bir türlü bulamadığım bu sorun önceden hiç bir aksaklık çıkartmadı bana. İşin garip kısmı oyunculara verilen genel bir eventın(bu nebula scplerinde fix e karşılık geliyor) içindeki skillstart çalışıyor!! Diğer scplerdekiler çalışmıyor. Son çare başkalarında da bu sorun oldumu ve cevaplarını buldular mı diye buraya yazmak istiyorum. Sphere Rc4.0.2 kullanıyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz.. Edit: Dİğer triggerlar sorunsuz çalışmakta!.. [Bu mesaj Yeager tarafından 04 Şubat 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
skyly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Benimde böyle bir sorunum var... Skill kullananlara experience veriyorum fakat on=@skill star diyince adam skill kullanmaya basip taba basar böyle böyle acayip xp alir. on=@skillsucces veya on=@skillfail denedim hiç birini okumadi sphere nedenin ibilmiyorum oysaki www.paticik.com/scripts te event bölümünde vardi o triggerlar..[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Skyly söyle yapabilirsin.Skill'i kullanmaya başladıktan belirli bir süre sonra experience gelmesini sağla. timer 7 (bkz.nbl/magery.scp)[signature][hline]
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Sanırım cevabı pek bilen yok! * Çaktırmadan uplar *
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yazdıgın ve calısmayan bir eventi yazarsan sorun varsa görürüz bide sphere sürümü lütfen?[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yukarıda sürümü söylemiştim sphere rc4.0.2. Event da atıyorum: [events asd] 0n=@skillstart sysmessage Skill baslama. Hah en basitinden bunu bile oyuncuya yüklediğim de çalışmıyor!..
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 r402 garip bi sürüm [events asd] On=@SkillStart sysmessage bunu dene bakem dicen ne alaka ama ben == denemesinin bile 0 sonuc aldıgını gördüm. büyük kücük cart curt vs sen dene. sonra adama eventi verdiğine emin ol .xevents +asd sphere acılırken scripti okuyup okumadınıgı kontrol et bide.[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yardımın için teşekkür ederim. Verdiğim eventa on=@click ekleterek verdiğim message görebiliyorum. save dosyasından da kontrol ediyorum. büyük/küçük harfe göre de yapıyorum ama cık. Kafayı yiyecem..!
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Garip :) Bende r402 kullanıyorum ama sorun yok.[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Allaha şükür mutlu sona ulaştım çok şüküüüürr... Oyunculara genel verdiğim eventda skillstart ın if açılan bir penceresini kapatmama gibi bir afedersiniz denyolukta bulunmuşum. Sonunda o küçük noktayı görebildim ve artık sorunsuz çalışmakta skillstart triggeri. Bunca senedir de ilk kez böyle olayla karşılaştım.
Öne çıkan mesajlar