zabrizerhat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 slmlar ben eski sylveria oyuncusuydum orada bayağı kastım ama ....lar paralı yaptı amaan nebula dedim orada da tat alamadım bir free shard buldum arkadaşım gm oldu ama oyuncu sayısı 1 bir daha buldum kapandı abi valla kaliteli ve parasız olan bir shard bilen varsa lkütfen bana yazsım portunu loginin sizden cevap bekliyorum
ponch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 www.tr-game.com [Arqas] www.quaxis.com [Quaxis]
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ***Scripting & UO Shard Sunucuları***[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Seç beğen aL :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: zabrizerhat, 08 June 2003 12:20 tarihinde demiş ki: ....lar paralı yaptı kimler ? Serverın paralı olmasının tek sebebi host için gerekli miktarı karşılamaktır. Toplanan paralar sadece server için harcanmaktadır ve ücretin nekadar düşük oldugunu göz önünde bulundurursan bunu anlarsın . .... dan kastın ne açıklarmısın?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bu zamandan sonra tekrar UO ya başlama bence illa oynıyacam diyosan osi[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 arkadaslar hekeze yukarıdakı shard lıstesını verıyorsunuz ama hangısı acık bana gosterırmısınız.bır kac tanesi dahıl.oda zaten nbl kımse oynamak ıstemıyor.argas 20mb lık dosyayı ındırmek zorunasın.baskada bılmıyorum haa bır server daha vardı orda ıse edıt cok oldugundan kımse gırmek ıstemıyor. biraz sabrederseniz biz geliyoruz. sizlerle bulusmamıza 2 hafta kaldi.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara»
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Listedeki acik oldugunu bildigim shardlar; Dark Venue Elan Realms Guardians of Destiny Nebula Quaxis[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Serverlarrrrrrrr :):)[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online
fredy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Andromeda Adlı Bir Server ne Zamandır Çalıiıyorlar Açılacak Bu Hafta Yaz Tatiline Yetiştireceklermiş Duyduğuma Göre... ultima.andromeda.gen.tr Kayıt Olunabiliyor 15 Dk. içinde Üyelik Açılıyor Fakat Connectorda Biraz Sorun Var Ben O yüzden ipyi Veriyorum 195.46.154.42,2593 Client Version 2.0.3. fakat bazı eksiklikler var oyunda küçük eksiklikler var o kadar önemli deil ama site hakkında baya eksiklik var forumlar hazırlanıyormuş sitede yenilenecekmiş ama server süper biz arkadaşlarla hep birlikte oraya geçcez bayabi iyi yapmışlar...[hline]İcq = 224455507 GodFather Orion En Büyük Erdem Affetmektir ! Where Will You Go ?
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 darkvenue yi tavsiye ederim bende sylveria oyuncusuyum bende sylveria paralı olunca küfür ettim ama sonunda açtırdım bende accımı daha doorusu açtıramadım 6 aylık 15 vermeme rağmen 1 aydır bekliorum açmadılar 1 ay daha sabretcem eğer haala açılmazsa beddua etçem haram etçem parayı naabam...ama dark venue cidden güzel değişik alışılmamış runuo y la yapılmış ancak gm ler biraz ilgisiz yani aslında her şeye cwp veriolarda bugün başıma gelen olaydan sonra artk böle düşünmeye başladım neyse genede sylveria acc'ım açılana kadar (""""!"""") darkvenue deyim...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
fredy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bu andromedada aynı sylveriaya benziyor ırklar felan neredeyse aynı orclar desem vampireler desem aynı. ama oylama ile level sistemi konacakmış bence tutar gibime geliyor sizler ne dersin bilemem ama bence şu sıralar açılacak en iyi server diyebilirim bağlantılarıda çok iyi daha ne istersiniz.[hline]İcq = 224455507 GodFather Orion En Büyük Erdem Affetmektir ! Where Will You Go ?
Taina Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Arkadaslar bole topicleri lutfen acmayalım herkesin kendi shardını actıgı bu gunlerde artık bole topiclere bence ihtiyacımız yok herkes bole topic acıor herkes te bundan sonra kendi shardını yada arkadfasının shardınn reklamını yapıor bole topicler yerine girip deneyiniz diyebilirim sizlere o zmn bende yakında shard acacagım iyi benim shardım guzle derim birde o UO Sunucalrına lutfen cAlısan uo sunucularını yazıınız. Tesekkürler...[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
fredy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 benim söylediğim shard ne arkadaşımın nede tanıdığım sadece güzel bir server o kadar sende kimsenin niyetini bilmeden konuşma bir daha.. bu terbiyesizliktir..[hline]İcq = 224455507 GodFather Orion En Büyük Erdem Affetmektir ! Where Will You Go ?
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bizim shardımız da aktif durumda ve açıktır Exile v2 web www.webkeyfi.com uo üyelik http://212.146.175.16/kayit.asp üyeliğiniz max 15 dk içinde aktif oluyor..[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 sphere ile açılmak ve kaliteli olmak alakasız şeyler[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program]
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 sphere ile osi standartlarını yakalamak imkansız ancak kalite olayı tamemen size baglı..
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 +1[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
warriorsloren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: fredy, 09 June 2003 17:20 tarihinde demiş ki: Andromeda Adlı Bir Server ne Zamandır Çalıiıyorlar Açılacak Bu Hafta Yaz Tatiline Yetiştireceklermiş Duyduğuma Göre... ultima.andromeda.gen.tr Kayıt Olunabiliyor 15 Dk. içinde Üyelik Açılıyor Fakat Connectorda Biraz Sorun Var Ben O yüzden ipyi Veriyorum 195.46.154.42,2593 Client Version 2.0.3. fakat bazı eksiklikler var oyunda küçük eksiklikler var o kadar önemli deil ama site hakkında baya eksiklik var forumlar hazırlanıyormuş sitede yenilenecekmiş ama server süper biz arkadaşlarla hep birlikte oraya geçcez bayabi iyi yapmışlar...[hline]İcq = 224455507 GodFather Orion En Büyük Erdem Affetmektir ! Where Will You Go ? said: fredy, 09 June 2003 18:56 tarihinde demiş ki: bu andromedada aynı sylveriaya benziyor ırklar felan neredeyse aynı orclar desem vampireler desem aynı. ama oylama ile level sistemi konacakmış bence tutar gibime geliyor sizler ne dersin bilemem ama bence şu sıralar açılacak en iyi server diyebilirim bağlantılarıda çok iyi daha ne istersiniz.[hline]İcq = 224455507 GodFather Orion En Büyük Erdem Affetmektir ! Where Will You Go ? Adam Paso Reklam yapıo duydum felan[hline]Kestiğim Mage'ler Keseceğim Mage'lerin Garantisidir. Lord Loren
Öne çıkan mesajlar