NightLord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bana meditation hızını artırmak için ne yapacağımı yazabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Midnight Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: NightLord, 12 Şubat 2003 16:30 tarihinde demiş ki: Bana meditation hızını artırmak için ne yapacağımı yazabilirmisiniz? Skill artis hizindan bahsediyorsan; spheretables.scp'den ADV_RATE bolumunu ayarlaman gerekiyor... [hline]-=[UOTurk UO Shard]=- Website: www.uoturk.com E-Mail: [email protected] [Bu mesaj Midnight tarafından 12 Şubat 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 saol.bende script bulmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Peki bunu kaç yapsam hızlı artış oluyor az sayı ile mi yoksa fazla sayı ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 mananın doluş hızından mı bahsediosun?[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Uçuk Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar