Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiksel Futbol Maci v3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha kaçta yapıcaz
11 de fln mı :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
cumartesi erken saatte yaparsak terli terli bütün gün duramam....c.tesi kadıköyde takılalım işte..akşam yapalım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
cumartesi 8-9 fl nıe yapmıosunuz onu anlamıorum
5-6 çok ortada bi saat
dersanem var biraz geç yapalım ya[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
oha diyorum ya...gidip diyin bu 3. maçımız..bakın sizin aboneniz olduk..sürekli gelicez bundan böyle felan diyin...60-70 e çekin fiyatı...ne demek 120 ya...sahayımı kapatıyoruz...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Abi surekli o sahadayiz baska saha mi yok allah icin.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
Ben oyniyamam bu haftasonu.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
mac yok zaten,rakip sahaya cıkmadı hükmen durum 3-0 :)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...

[Bu mesaj December_Flower tarafından 05 Şubat 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
december beni guldurdun bu saatte .
ayarlay1n abicim sahayi banane yani..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...