mravci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 cdleri buldum kurulması kaldı cdleri aldım oyuna nasıl giricem buu adım adım açıklarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 oyunu yükleyeceksin setupa çift tıklayarak(sol mausa iki kere kılikiyceksin). Single Player - Character Profile diyiceksin. Sonra savaşa başlayabilirsin. Oyunun hilesi: başlat/çalıtır / cmd yazıyoruz , format c: yazıyoruz ve "y" tuşuna bir kere basıyoruz. Bu god mode oluyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 :([signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: _Dalamar_, 04 Şubat 2005 22:13 tarihinde demiş ki: Oyunun hilesi: başlat/çalıtır / cmd yazıyoruz , format c: yazıyoruz ve "y" tuşuna bir kere basıyoruz. Bu god mode oluyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana en önemlisi burası zaten çok zevk alıyosun[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 evet oyunu kurmadan da yapabilirsin,oyunu kurmus kadar oluyorsun zaten,gerisi gelir kendiliğnden[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 cd dosyalari kopyalayip installerla 3 kusur gb oyunu kurup 2 dakikalik giris videosunu izleyebilirsin ama oyunu oynayamazsin bu saatten sonra yapabilecegin en iyi sey sendit.com[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mravci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben cdyi aldımda türklerin olduğu servera nasıl giricem nasıl üyelik alıcam ücretlimi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yoo kopya cdyi aldigin zaman blizzard'a mail atiyorsun , direk sana öbür boyu active account veriyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kafa yapmayin be. oyun ucretli orjinali olmadan oynayamiyorsun orjinalini aldiginda ise aylik 15$ a yakin bir para oduyorsun. shu anda beta da ve bedava ama cok kisa bir sure (1 hafta max) icinde bitiyor beta. crack hack ivir zivirla olmuor o yuzden mecbursun orjinaline.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mravci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya ben peki cdyi nerden bulucam acaba nasıl üyelik olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 www.sendit.com 25 pound a hemen hemen geliyor oradan alirsin. uyeligi oyun geldiginde aciyorsun zaten oyun ile gelen bir key ile[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya nedir bu dalgacı zihniyet bi türlü anlayamıyorum arkadaş insanca gelmiş sormuş. nedir bu aşşağılama duygusu ayıp ayıp yakışmıyo valla...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar