Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW FAQları

BoxarT

Öne çıkan mesajlar

**Lütfen yorum yapmadan önce yazının tamamını okuyunuz**

WoW Character FAQ
Öncelikle tüm üyelere sLmlar :) Patinin yeni üyelerinden biri olmakla beraber World of Warcraft oynayan/oynayacak olan arkadaşlara birkaç öneride bulunacağım.

Karakter FAQ'su olarak kendi yarattığım karakterimi baz alacağım. Oyunu yurt dışından siariş edip oyuna direkt girebilirsiniz bnm gibi, şu andaki oynadıım sunucuda 16 tane Türk bulabildim)

Server: WoW EU - Alliance
Character Name(Ad): BoxarT
Species/Race(Irk): Nigh Elf
Place(Yer): Kalimdor-Taldissar/Alliace Terrority
Profession(Meslek): Warrior
Level(Seviye): 24 [04.02.'05 tarihine göre yazılmıştır.]
Clan: Yok

Bu yazdığım kendi karakterimin FAQ'sudur. Arkadaşlar, sizde kendi FAQ'larınızı yazıp yollarsanız birbirimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliriz. Ayrıca Türkler arasında çeşitli guild yapılanmaları war isterseniz bunlara katılabilirsiniz. Benim görüşüm Pati WoWcıları larak kendi guild'imizi kuralım ;)

WoW Kurulum (Xtra Help)Öncelikle elimizde olması gereken 2-3 dosya war.

[li]WoW Client Data (2.5 GB) Bu dosyayı WoW'ın Offical sitesinden çekebilirsiniz. [ http://www.worldofwarcraft.com ]

WoW 1.1.1 Patch (20 MB) Bu dosyayı da www.worldofwarcraft.com'dan blabilirsiniz. Ya da Google'dan bulabilirsiniz.

Son olarak www.avaturk.com'dan ön sipariş, ya da www.amazon.com'dan yurtdışından sipariş edebilirsiniz. Bildiğiniz gibi MMORPG'ler için orjinal oyun gerekmektedir. Orjinal CD'den çıkan Promo-Keyi www.worldofwarcraft.com/account adresinden üyelik alabilrsiniz. [/li][signature][hline]World of Warcraft Character Chart // C. Name: BoxarT ,Race: Night Elf-Alliance, Gender: Female, Profession: Warrior, Level 24, Kalimdor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoxarT, 04 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki:

Bu yazdığım kendi karakterimin FAQ'sudur. Arkadaşlar, sizde kendi FAQ'larınızı yazıp yollarsanız birbirimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliriz.

Ay güldürdün beni hahaha "karakterimin FAQsu"[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Wow:
Member of Blood Pact - International European Guild
Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired
Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 04 Şubat 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
faq(frequently asked questions) turkce meali sikca sorulan sorular.karakterin hakkinda sikca soriulan sorulari bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz...
[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Server: WoW US - Alliance
Character Name(Ad): Peka
Species/Race(Irk): Human
Place(Yer): IF SW UBRS SCHOLO STRAT BS WP EP
Profession(Meslek): Katil
Level(Seviye): 60 [1 aydır ki tarihe göre yazılmıştır.]
Clan: Yok

Bu yazdığım kendi karakterimin FAQ'sudur, hep karakterimi faqsu olsun istemişimdir , yaşasın faqlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...