BoxarT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 **Lütfen yorum yapmadan önce yazının tamamını okuyunuz** WoW Character FAQ Öncelikle tüm üyelere sLmlar :) Patinin yeni üyelerinden biri olmakla beraber World of Warcraft oynayan/oynayacak olan arkadaşlara birkaç öneride bulunacağım. Karakter FAQ'su olarak kendi yarattığım karakterimi baz alacağım. Oyunu yurt dışından siariş edip oyuna direkt girebilirsiniz bnm gibi, şu andaki oynadıım sunucuda 16 tane Türk bulabildim) Server: WoW EU - Alliance Character Name(Ad): BoxarT Species/Race(Irk): Nigh Elf Place(Yer): Kalimdor-Taldissar/Alliace Terrority Profession(Meslek): Warrior Level(Seviye): 24 [04.02.'05 tarihine göre yazılmıştır.] Clan: Yok Bu yazdığım kendi karakterimin FAQ'sudur. Arkadaşlar, sizde kendi FAQ'larınızı yazıp yollarsanız birbirimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliriz. Ayrıca Türkler arasında çeşitli guild yapılanmaları war isterseniz bunlara katılabilirsiniz. Benim görüşüm Pati WoWcıları larak kendi guild'imizi kuralım ;) WoW Kurulum (Xtra Help)Öncelikle elimizde olması gereken 2-3 dosya war. [li]WoW Client Data (2.5 GB) Bu dosyayı WoW'ın Offical sitesinden çekebilirsiniz. [ http://www.worldofwarcraft.com ] WoW 1.1.1 Patch (20 MB) Bu dosyayı da www.worldofwarcraft.com'dan blabilirsiniz. Ya da Google'dan bulabilirsiniz. Son olarak www.avaturk.com'dan ön sipariş, ya da www.amazon.com'dan yurtdışından sipariş edebilirsiniz. Bildiğiniz gibi MMORPG'ler için orjinal oyun gerekmektedir. Orjinal CD'den çıkan Promo-Keyi www.worldofwarcraft.com/account adresinden üyelik alabilrsiniz. [/li][signature][hline]World of Warcraft Character Chart // C. Name: BoxarT ,Race: Night Elf-Alliance, Gender: Female, Profession: Warrior, Level 24, Kalimdor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 cok gereksiz topic olmus eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: BoxarT, 04 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Bu yazdığım kendi karakterimin FAQ'sudur. Arkadaşlar, sizde kendi FAQ'larınızı yazıp yollarsanız birbirimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliriz. Ay güldürdün beni hahaha "karakterimin FAQsu"[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Abi adam benim gibi nightelf warrior Ezdirmem daaalın ulleyn :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: aquila, 04 Şubat 2005 22:38 tarihinde demiş ki: faq(frequently asked questions) turkce meali sikca sorulan sorular.karakterin hakkinda sikca soriulan sorulari bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz... [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 benim faq im 19 d server13[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Server: WoW US - Alliance Character Name(Ad): Peka Species/Race(Irk): Human Place(Yer): IF SW UBRS SCHOLO STRAT BS WP EP Profession(Meslek): Katil Level(Seviye): 60 [1 aydır ki tarihe göre yazılmıştır.] Clan: Yok Bu yazdığım kendi karakterimin FAQ'sudur, hep karakterimi faqsu olsun istemişimdir , yaşasın faqlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 haha hayır bide karakterin faqından nasil bir beyin tramvası ise birden wow kurulumunu yazmaya başlamış iyi valla allah korumuş o gazla 2 satır altta html dersi vermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ha bide rl karakterinin faqsunuda koyarmısın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 3 er dakka arayla post atmaya gerek yok bi ara onada bi çare bulalım.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ezmedende belirtilebilirdi,yararlı birşeyler yapmaya çalışmış.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar