Sistem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar arama yaptım bi program buldum ama çalıştıramadım eskiden bir programım wardı onla gayet güzel bağlanırdım, şimdi windows 98 kullanıcısıyım başka birinin masaüstüne bağlanmam için gerekli programın nerden çekebileceğimi söylermisiniz ?[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 mstsc'yi indir. Onunla hala bağlanabilirsin. http://home.student.utwente.nl/j.klewer/files/mstsc.zip[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar terminal services client denen bir program warmış bunu nereden bulabilirim google da arattım baya web site gezdim ama bulamadım ?[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 faust zaten sana onu vermiş bildiğimiz uzak masaüstü terminal services client demektir. msterminalservicesclient[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. sessizce çal benim için!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tmm denedim oldu çok saol gerçekten baya kastım bulmak için sonunda buldum teşekkürler tüm emeği geçen insanlara teşekkür ediyorum .. (:[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar