DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yeniyim yeni konu yazmak haddime değil ama Anelka müslüman'mış vede müslüman adı Bilal'miş düşünsenize gol atınca GOLU ATAN İSİM 39 NUMARA NİCOLAS BİLAAL ANELKA BİLAAAL ANELKA BİLAAL ANELKA oleey :)[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Günaydin bide gusul abdesti al ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eyw hemen gidiroum almaya gerçekten de dedikleri kadar cana yakınsınız sizi çok sevdim yakınlığınız için sağolun burada çooooook mutluyum :P[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeAnDoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 üstüne bes vakit namaz kıl :)[signature][hline]MSN:--> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sonra hemen yapayım :D[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eheh cuma namazının çıkışında imza isteriz nerde kılar acaba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bu hafta bir kere tv izledim o da şansa spor haberiydi ve bilal fb'de yazıyordu.. allah alla hdedim kimden gelmşi genç oyuncu herhalde diyip izledim.. anelka çıktı o da...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cuma günkü maçlara çıkmaz şimdi bu bide ;)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mandooo seneye şamp. liginde oynayamicakmış hac'ca gitcekmiş o vakitte. allam.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Başkandan prim olarak sözleşmesine koydurmuş gol başı seccade,tespih ve fes aldıracakmış :D gol sevincide ahmed hassan gibi secdeye kadıköyde s.a diye karşılarız maçın ortasında da dauma süüle der allah bilir abdestim kaçtı ben 2 dakka sakat numarsaı ile abdest alsam olurmu birde farzı kılayım felan der :)[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 euheueh bende kanaldan öğrenmiştim müslüman olduğunu hatta bu kadar sıklıkta hiç bunaldığınız oldumu sorusuna hayır müslüman olduktan sonra rahatladım dedi.Aman hooijdonk,yattara,nouma gibi barlardan toplamayılm da o bize yeter : )[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 zaten o baydır bılınen bısıdı ıslamda huzuru buldum sakınlestm eskı hırcınlıgım yok fln demıs.Bıde bu anelka kaç yasnda?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sanki türk futbolcular 1/2 muslumanda, disardan gelen muslumanlar Bitter musluman oluyo lol.[signature][hline]The grave is a fine and private place, But none, I think , do there embrace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Shagrath, 02 Şubat 2005 12:17 tarihinde demiş ki: zaten o baydır bılınen bısıdı ıslamda huzuru buldum sakınlestm eskı hırcınlıgım yok fln demıs.Bıde bu anelka kaç yasnda? 25[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Azmodai, 01 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: arbi arabistan milli takiminin forvetini almadi fbahce abarttiniz :) ehehh arap müslümanla fransız müslüman farklımı oluyor :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Biraz farkları olur tabi ;) Gerçi arapların nekadar muslumanlık yaptıgı tartısılır ya neyse Derin mevzular bunlar girmeyelimm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Fb tribünlerindeki tezahuratları duyar gibiyim. "TEKBİİİİR,ALLAHU EKBER!"[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi o zaman futboLu bırakınca fener camiine hoca yaparız :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
le_papillon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 fazla detaya girmeden soyleyelim,evet anelka ismindeki yeni yildizimiz daha yeni bir muslumna.feneri secmesindeki nedenlerden biriside turkiyenin musluman bir ulke olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 napacan müslüman yada budist ne farkeder ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 müslüman yada budist ne farkeder anelka golleri çaksın bana yeter alın fenerbahçelilere tezahurat[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya bjkiler bi tezahurat yapmis anelka icin koptum ya:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 buraya yazda bizde kopalım[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar