Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eraygnr the legend

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamin uye olus tarihini bakin birde attigi post sayisina..:P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
bencede olabilir...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
Vay be. Adam 1 haziranda üye olacakmış. Daha üye olmadan mesajlar atmaya başlamış... (Bu arada idda ederim Chemical'ın rekorunu kimse kıramaz. ilk geldiğinden bahsediyorum tabii... Şimdi sakinledi. :))[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Mesaj tarihi:
rekor daniel_xavier de olabilir...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
kıskanma :yapma:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
benimkinin de tarihi değişmiş galiba ayın 10unda üye olmuştum zaten ben :-P[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben 3 haftada almıştım
rekor bende[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Rekor yine chemical'da bana göre 1 yıldan az bir zaman geçmiş ama 3. madalyayı takıştırıcak adam :) Çok yazmak yasak değil beyler sadece anlamsız saçma sapan hueh pueuheu b@b res gibi şeyler yasak.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 04 Şubat 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
Ilk accountu banlenmeyeydi daha nice basarilara imza atacakti kendisi :p

atacagım merak etme sen kendini kasma :)

@neronn: msnden bab ya su serverın scplerini yolla dedigin zamanları da biliyorum :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
yok canım kasılcak bişiyim yok 3 tane accountum banlandı paticikte buda son olanı artık sinirlerime hakim oluyorum bilgisayar oturmadan önce anti baggio adlı hapımı içiyorum aa seni görüyorum demekki ilacın etkisi bitmiş :) Kasılcak bi durumum Yok 3 tane acc m banlandı sırf baggio yuzunden oldu :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
  • Yeni Oluştur...