Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Capture the Flag isterük

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

said:
Chemical, 03 Şubat 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
barretliler pusucak diye bir kural yok
bidefa barret ile pusanları çok rahat öldürüyorum
barret assaultlarına uyuzum ben!

ben keleş ile gayette güzel bayrak koruyorum:D

Ama bayrak taşıyanı öldürmek bayrağı baseye kazandırmanın yarısı kadar puan vermeli

:D abartmayalim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sorun su: Eger kalabalik oluyorsa tamam. Al sniper oldur birini. Lafim yok ama toplam 4 kisi olunca 2 si karsida 1 i senin takiminda 1 ine snipler vuruyosun digerine bicak atiyosun bitti! Bazilari teke tektede sniper aliyor hic zevki kalmiyo. Yere yatmis zoom masallah adam daha göremedem ölüyo. Flagdede yerlerine kurulmuslar adamlar daha gelemeden ölüyorlar. 10 kisilik bir oyunda her takimda 2 sniper olsa 3 kisi atak yaparken 1 i ölüyor zaten. Base e geligindede masallah sniplerler isi bitiriyor. Az sayida olsun sniper cok sayida player arasinda...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hayatın her döneminde her türlü insanla karşılaşıyoruz burda da çıkacaklar tabiki. Ben şahsen kızmıyorum bu insanlara sonuçta kendilerini oynuyorlar, bizi uyuz etmek için yapmıyorlar, yani onlar öyle, onları öyle kabul edip seviceksin, herkese pozitif yaklaşacaksın :), ama tabi iki yüzlülüğede kralı gelse karşı çıkarım, önce adam olcaksın sonra oyun oynayacaksın. Adam hem dediğini yapıyor birde küfür hakaret ediyorsa o zaman hoşgörü falan haketmez tabiki anında vote kick ile uzaklaştırmak lazım.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...