GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://fomportal.com burdan 700 mb oyun clienti torrent veya direct link ile cekmek mumkun ilginc bi oyuna benziyor open beta bugun basladi henuz. ben girdim ama oyundan pek bisi anlayabilmis degilimi henuz. yazilarin fontlari bende bi garip ciktigi,okunaksiz ciktigi icin oyunda tam olarak neyapilabilecegini anlamadim.su yazi olayini halledersem bi detayli bisiler yazarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hemen üye oldum:) Deniyorum.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ssleri pek iç açıcı değil, biraz okudum siteden dl da bitmek üzere %98deyim. CMG isimli madencilik firmasında bir karakter açmayı düşünüyorum balangıç için. Oynayan varsa hangi serverda hangi clan yada şirkette?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 obara ! uzay çagı mmorpgh u , atlarım ben ![signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Biz bir iki arkadaşla baslamıştık fakat oyun bir sure sonra cok tek duze oldu, mekanlar falan guzel fakat cabuk bitti haritayi ufak bulduk acıkçası[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Şimdi kurdum, başlıcam oyuna, nasıl bişimiş bakalım.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mankind diye mmorts vardı, onun mmorpg'si mi acaba bu?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Be nedir ya üye olamıyorum. Already registered diyo herşeyi 50 kere denedim ismime kibar feyzo bile yazdım olmuyo bea![signature][hline]I've lost myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bu ne be, karışık olsaydı biraz oyun :) Elimde kalem kağıtla oyun oynamak zorunda kaldım :)[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben register oldum ama indirmeye girişmeyeyim :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Müzikler sağlam yanlız.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben silmek zorunda kaldim oyunu o text hatasini duzeltmenin bi yolunu bulamadim,hali ile oyundaki yazilari okumak ile ugrasip ,kor olucagima oyunu silmeyi tercih ettim. guzel bi oyuna benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bende o türden bir hata olmadı ama baydım. :) ve sildim.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Felaket sıkıcı bir oyun, detaylar gereksiz ve uğraştırıcı. Ekonomik sistem arz ve talep dengesi üzerine kurulu diyince baya bi heveslendim ama o kadar kullanışsız ki baydım ben de. Ayrıca grafikleri rezalet. Wish en azından daha iyi görünüyordu. FoM ın bence hiç şansı yok.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar