Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skullcandy PLYR1

mascio

Öne çıkan mesajlar

eski kulakligim
fena bir kulaklik degil 2.5 sene kadar kullandim.

Oncelikle mikrofonun belli bir yerde durmasi saglayan kisim bozuldu. Normalde kulakligi yukari kaldirdiginda sesi kapamasi lazim ama ordaki limitleyen kisim kirilinca o ozelligini yitirdi

Asil emekli etmemin sebebi sag kulaklik sungerinin yirtilmasi. Adamlara mail attim. Geri dondukleri cevap yedek kulak sungeri uretmedigimizden size yardimci olamayacagiz oldu.

Sonra indirimde amazondan g930 aldim. Arkadaslarin dedigine gore cok daha az statik yapiyormus mikrofon ve sahsen kulaklik kalitesi cok daha iyi plyr1 dan.

hatta review bile yazmistim ( https://www.amazon.com/gp/customer-reviews/R2266IGIZM28LA/ref=cm_cr_getr_d_rvw_ttl?ie=UTF8&ASIN=B00C2B2Y9A )

Dedigim gibi 2.5 sene beni tasidi ama G930 gecince cok daha rahat ettim
Sosyal ağlarda paylaş

g930'a da bakıyorum ama logitech'in g430'unu kullanmakta olan biri olarak, ypaı itibarıyla çok kaba ve büyük olduğunu düşünüyorum. Kulaklarım içinde yüzüyor aletin sanki.

Ses kalitesi açısından aralarında tarihi fark yoksa g930 ile plyr 1'in, sanırım tercihimi tasarım açısından çok daha iyi olan Plyr 1'den yana kullanacağım. Bir de Türkiye'den 1 hafta kullanılmış ikinci elini buldum şimdi 400 TL'ye.

Fakat bir şey soracağım, örneğin GittiGidiyor'a bakarsanız, G930'un 450 liraya sıfır satıldığını ama 1100 liraya da sıfır satıldığını görüyorsunuz.

Bu ikisinin arasında ne fark var? USB ses kartı falan mı diyeceğim de sanki diğerinde de var gibi.

şöyle örnekleyeyim:

450 TL olan

950 TL olan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...