paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Selam, İçimdeki Subaru seven çocuğu öldürdüler bu vergilendirme ile :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Cocuk basi senede 100 kaat ya kafadan. Ozelde okumayan cocuk yok gibi bisi. O zorunluluk artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 that's why avrupa. hani türkiye-avrupa karşılaştırması yapılırken saçma sapan yok şu orda ucuz bu burda ucuz diye karşılaştırma yapılıyor. çocuğumun taciz edilme ihtimali düşsün diye insanlar çocuk başı 100k falan veriyor. al sana harcamada avrupa vs. türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Benim bi kuzenim iki ev parasi yedi izmirde ya. Kocta okudu olmadi bolum degistirdi 7. Yilda mezun oldu vs. simdi de amerikaya mastera. Iki ev de orada gider artik. Bi kendime bakiyorum bi ailedeki benden kucuklere. Cok ilginc ya. Ben ozel okuldan tikainen solcu bi maldim heralde bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Nedense her zaman inanmisimdir "adam olacak cocuk bokundan belli olur" diye bi geyik vardir. Ben sicamamisim 15 gun dogduktan sonra sanirim. Az daha anusumu mideye baglayacaklarmis sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Hayaller subaru forester, gerçekler vw craft olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 foresteri en büyük motorlusunu alcaksın öyle tadı çıkar diğerleri meh büyük motora da hayvan gibi vergi veriyosun o yüzden forester gönüllerde kalıyor her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar