Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bittorent nedir ne değildir. Kazaa'ya rakip midir? ya da Bittorentçiler toplanın.

Bone

Öne çıkan mesajlar

up!!!
şimdi arkadaşlar bu merete yeni dalmış durumdayım abc kullanıyorum.kullandıgım iyimidir +ları -leri nelerdir yazarmsıınız yada neler tavsiye edebilirsiniz bilgi kasmicak bişiler olsun zaten antika bişi ayrıca burdan full album indirme imkanımız varmı varsa site vb gibi bişiler söyliyecek varsa yazabilirmi.bide bu link arama olayı nasıl aricam nerelerden aricam googledan flnmı arıoruz naapıyoruz :)[signature][hline]In Flames We Trust
a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

suprnova.org a giriyorum.

said:
Greetings everybody

The Suprnova Team would like to wish everyone a Happy New Year ! Also, everybody is still welcome to join us on irc (irc://irc.suprnova.org/suprnova.org) or on forums (www.suprnovaforums.net), but please remember, we are no longer offering torrents.

You will not find any on IRC or on our forums.

Interview with Sloncek about the eXeem project can be downloaded from novastream.org

Thanks,

Sloncek & the rest of the SuprNova team.

eXeem is going to be released THIS week (from 17th to 24th January)
IRC Servers: irc://irc.suprnova.org/suprnova.org :: Forums: http://www.suprnovaforums.net

ben buradan neye tıklayacağım??[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...